Call of Duty: Advanced Warfare een dag voor release in huis voor maar € 51,50!

4 years ago


Text only:

Call of Duty: Advanced Warfare een dag voor release in huis voor maar € 51,50!

Webversie


 

Call of Duty: Advanced Warfare een dag voor release in huis voor maar € 51,50!


Gamer.nl heeft een speciale aanbieding voor al zijn bezoekers: de Day Zero-editie van van Call of Duty: Advanced Warfare voor de spectaculair lage prijs van € 51,50* ! Dat is de laagste prijs op de Nederlandse markt!
Als je de game via deze weg bestelt en dat vóór donderdag 23:59 uur doet, heb je de game een hele dag voor release in huis, namelijk op 3 november. De game wordt dan op vrijdag 31 oktober verstuurd. Natuurlijk kun je kiezen uit de pc-, PS3-, PS4-, Xbox 360- en Xbox One-versies.
De Day Zero-editie van Advanced Warfare laat je niet alleen een dag eerder met de game aan de slag gaan, zodat je een voordeel hebt wanneer de rest van de wereld aan het spel begint, je verdient de gehele dag ook dubbel zoveel XP in de multiplayer. Ook zitten er diverse exclusieve wapens en items in deze editie, waaronder de AK-12G Assault Rifle en Crossbow B-2.
 

Als extra ontvang je een jaarabonnement op de Power Unlimited, het grootste gamesmagazine van de Benelux. Dat zijn twaalf nummers zonder extra kosten, elke maand gratis op je deurmat! Zorg dat je er snel bij bent, want het aantal exemplaren is beperkt! Op=op!*Er wordt € 4,95 aan verzendkosten voor het welkomstgeschenk berekend.


E-mail


Dit e-mailbericht is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
 

Uw gegevens


Wijzig mailvoorkeuren
Klantenservice
Privacy Statement
 

Social Media


U ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.

Gamer.nl

Categories: Consoles | Games Hobby | Leisure
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019