ELF Voetbal nieuwsbrief van 11-03-2020
Calvin Stengs: vrolijk joch op weg naar wereldtop

Calvin Stengs is dit seizoen hard op weg om een voetballer van de buitencategorie te worden. De spelmaker van AZ etaleert iedere week weer zijn enorme potentieel. De weg naar de vaderlandse top was er echter één met hobbels. Een portret van een immer vrolijke jongen die zijn afkomst nooit zal vergeten.


Lees verder
Interview Nick Olij: “We geven rechtstreekse promotie niet op”

Nick Olij had in de eerste helft van NAC Breda - Roda JC niet al te veel te doen., hetgeen na de zware nederlaag van donderdag ongetwijfeld voor opluchting zorgde bij de keeper. Na een iets drukkere tweede helft met 4-1 als uitslag bespraken we de zaken met de sluitpost. 

Lees verder
Wie is Ajax-target Jaden Philogene-Bidace?

Vroeger was het zo dat Engelse clubs vooral in Nederland winkelden, maar op jacht naar een kans kiezen Engelse voetballers steeds vaker voor de weg naar andere Europese landen. Het nieuwste gerucht: Ajax zou azen op Aston Villa-vleugelspeler Jaden Philogene-Bidace. Wie is hij?

Lees verder
Nourdin Boukhari: "Louis wilde precies weten van zijn spelers wat er in hun koppie omging”

Nourdin Boukhari wilde eigenlijk zo lang mogelijk doorgaan met voetballen. Een gesprek met Leo Beenhakker besliste echter anders. Inmiddels is de ex-speler van onder meer Sparta Rotterdam, Ajax en AZ bevangen door het trainersvirus. “Ik pik van alle trainers die ik heb meegemaakt in mijn loopbaan wel iets mee.”

Lees verder
Wie zijn de sterkhouders van KKD-koploper Cambuur Leeuwarden?

Na de 0-3-zege bij Jong AZ staat Cambuur Leeuwarden er nog weer een beetje beter voor. FC Volendam en Jong Ajax zijn definitief afgehaakt, waardoor enkel De Graafschap nog als concurrent is overgebleven om de titel. Wie zijn de sterkhouders van de Friese succesploeg?

Lees verder
Samenvatting: Valencia - Atalanta (3-4)

Het werd in alle opzichten een bijzonder duel. De return tussen Valencia en Atalanta werd afgewerkt in een leeg stadion en zorgde voor liefst zeven treffers, waarvan vier gemaakt door Josip Ilicic. De Italianen scoren er opnieuw op los en plaatsen zich zonder al te veel moeite voor de kwartfinale van de Champions League. 

Lees verder
Samenvatting: RB Leipzig - Tottenham Hotspur (3-0)

Tottenham Hotspur is er niet in geslaagd om de prestatie van vorig seizoen in de Champions League te evenaren. De Londenaren gingen over twee wedstrijden onderuit tegen RasenBallsport Leipzig en konden ook in Duitsland geen vuist maken. Bekijk hier de samenvatting van het duel. 

Lees verder
Hoe FC Barcelona en Real Madrid stuivertje blijven wisselen in La Liga

FC Barcelona en Real Madrid maken zich op voor een spannende ontknoping in de Primera División. De Catalanen zijn sinds dit weekend weer de koploper van de Spaanse competitie, al is het verschil tussen beide grootmachten slechts twee punten. 

Lees verder
Dit zijn de bekendste voetballers die bij het jarige Villarreal hebben gespeeld

Villarreal vierde woensdag haar 97e verjaardag en daarom is het tijd stil te staan bij de Spaanse subtopper. In dit artikel eren wij El Submarino Amarillo en kijken we naar de bekendste voetballers die ooit bij de club speelden. Prachtvoetballers als Diego Forlan en Juan Riquelme.

Lees verder
Bayer Leverkusen - Wolfsburg VfL04-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Norwich City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Everton FC - Leicester City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Manchester City - Liverpool FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Crystal Palace - Burnley FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen