Van tempel tot strand, zó ontdek je Cambodja! | Webversie

Op rondreis door Cambodja. Langs de indrukwekkende hoogtepunten. - Kies "Geblokkeerde inhoud weergeven" om alle beelden in te laden

Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

In deze nieuwsbrief
  • De highlights van Cambodja
  • Leer over Cambodja's geschiedenis
  • Reisaanbiedingen
  • Meer Getaway Travel
Tessa Voncken

Tessa van ZuidoostAzie.nl

"Is een vakantie naar 'alleen' Cambodja leuk genoeg? Ja! Het is een prachtig land vol vriendelijke mensen, gouden tempels en ongerepte jungle."

Als vakantieland in Azië wordt Cambodja vaak overgeslagen. Of reizigers gaan alleen even de grens over om Angkor Wat te bezoeken. Zonde! Cambodja is een volwaardige reisbestemming die het het verdient om beter ontdekt te worden. 

Cambodja is misschien niet zo ontwikkeld als Thailand, maar wel minstens zo interessant. Je kan je prima drie weken vermaken in de steden, in de natuur en op de paradijselijke stranden. Maar wat mag je er nou écht niet missen? Dat lees je in deze nieuwsbrief.

De highlights van Cambodja
Top 5 highlights van Cambodja

Dit mag je écht niet missen

Gouden tempels, ongerepte jungle en ja, zelfs mooie stranden: er is genoeg te doen in Cambodja. Maar wat mag je nou echt niet missen? Dat lees in deze top 5 highlights!

DIT IS DE TOP 5

10 lifesavers voor je reis naar Cambodja

Neem deze lifesavers mee!

Paspoort, tandenborstel...check! Maar wat nog meer? Om je reis door Cambodja wat gemakkelijker te maken hebben we tien lifesavers voor je. Pak deze sowieso in!

BEKIJK DE INPAKLIJST

Review Cambodja

Lonneke bezocht Cambodja 

Lonneke bezocht Cambodja in 2017. "Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar Cambodja heeft me verrast en geraakt. Je waant je even in een andere wereld."

LEES de review van lonneke

Lees over Pol Pot

De tragische geschiedenis

Bijna twee miljoen mensen stierven tijdens het regime van communistisch leider Pol Pot. Wil je Cambodja beter begrijpen? Lees dan meer over deze geschiedenis.

lees meer over pol pot 

GGD Reisvaccinaties Quiz

Weet jij welke vaccinaties worden aanbevolen voor Cambodja?

Ja, dat weet ik
Nee, geen idee
GGDreistmee app
Top 3 reizen
Reisspecialist Tessa

Tessa
Reisspecialist ZuidoostAzie.nl

"Bekijk mijn tien favoriete Zuidoost-Azië-reizen van dit moment, of vind jouw ideale Zuidoost-Azië-reis in de reiszoeker."

15-daagse privé rondreis met chauffeur
Tijdens deze reis ontdek je de bekende hoogtepunten zoals het tempel complex Angkor Wat en het tropische eiland Koh Chang.
Boek deze reis vanaf € 2094.-

 Rondreis Cambodja compleet
Je mist niks tijdens deze rondreis door Cambodja. Hoogtepunten zoals de tempels van Angkor bij Siem Reap en de hoofdstad Phnom Penh ontbreken uiteraard niet.
Boek deze reis vanaf € 2645.-

Privéreis Ontdek Cambodja
Van Angkor Wat tot de Killing Fields van Phnom Penh; deze rondreis neemt u op mee op ontdekkingstocht door Cambodja. Unieke kennismaking met Cambodja!
Boek deze reis vanaf € 1654.-

Meer Getaway Travel
Win tickets voor Born to be Wild

Win filmtickets Born to be Wild

Ben jij een dierenvriend? Dan is de film Born to be Wild iets voor jou! Je ziet de dieren op het enorme scherm van het Omniversum in Den Haag. Tickets winnen?

beantwoord de prijsvraag

Blader door het nieuwe online magazine

Nieuwe editie online magazine: locals ontmoeten op reis

De tweede editie van ons eMagazine staat voor je klaar, vol verhalen van o.a. Tess Milne, een reisquiz en win tickets naar NYC.

blader door het magazine

Gezondopreis
GGD Reisvaccinaties
VisumCentrale

Je ontvangt deze ZuidoostAzie.nl nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig e-mailvoorkeurenAfmelden