Beste ,

Duizenden mensen keken maandag live mee: Frans Timmermans en Pieter Omtzigt tegenover elkaar op het podium. En dat was mooi! Zo sprak dagblad Trouw over 'kiezen voor diepte' en hield De Volkskrant zelfs een liveblog bij. Kijk het hele gesprek hier terug.

Met nog 3 weken te gaan, is de strijd om het torentje nu in volle gang. Overal in het land gaan vrijwilligers langs de deuren voor GroenLinks-PvdA, zijn er debatten, en komen we in actie tijdens verschillende demonstraties. Heb jij je al opgegeven voor de Klimaatmars? Want ook daar willen we met duizenden ons gezicht laten zien!

Op zondag 19 november is de laatste grote bijeenkomst van onze campagne in Patronaat in Haarlem. Samen met Frans Timmermans benadrukken we het belang van een groene, gelijkwaardige, en eerlijke samenleving voor iedereen. En we maken ons op voor de eindsprint tot de verkiezingen. Dit wil je niet missen, dus meld je gauw aan.

Ja, ik kom naar het slotevent

Op naar een groener en socialer Nederland!

Hartelijke groeten, 

Manuel Kaal en Laura Vissenberg
Campagneleiders GroenLinks-PvdA

Dag van de Bestaanszekerheid met Esmah Lahlah

Aanstaande zaterdag 4 november organiseert de FNV een debat tussen politieke partijen over bestaanszekerheid in Amsterdam. Esmah Lahlah gaat in gesprek met kandidaat-Kamerleden van andere partijen over wat er nodig is, zodat mensen weer rond kunnen komen. Voorafgaand aan het debat is er een mars door Amsterdam om aandacht te vragen voor bestaanszekerheid. PvdA-wethouder Marjolein Moorman trapt deze af. Loop je ook mee? Vind hier meer informatie. 

Doe mee met onze campagne

Nu gaat het erom spannen. We hebben iedereen nodig om Nederland ervan te overtuigen dat het anders kan. Dus meld je aan als vrijwilliger, hang onze posters op, doneer, of kom naar een van onze events. Alle beetjes helpen. Benieuwd naar wat jij kunt doen? Check het hier. Nederland weer vooruit: samen kan het.

En verder:

  • Welk onderwerp vind jij het belangrijkst deze verkiezingen? Bij onze standpunten kun je nu per thema zien waar GroenLinks-PvdA voor staat. Zo vinden we dat er voor een iedereen een basiswoning moet zijn (Wonen), en maken we ons sterk voor gelijke kansen op scholen (Onderwijs).
  • De week van Frans #5. In de nieuwsbrief van deze week vraagt Frans Timmermans zich af hoe we goede voorouders kunnen zijn. Hoe we ons land goed kunnen doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. Hij is hoopvol dat dit kan, maar er is wel nu actie nodig. Lees hier zijn motivatie.
  • De toekomst van Nederland. Hoe ziet de beste versie van onze samenleving eruit volgens GroenLinks-PvdA? Bekijk onze visie en deel hem met vrienden en familie. Samen kan het!

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.