Fiets - nieuwsbrief week 15 - 2018
Fiets

Campagnolo introduceert 12-speed en de nieuwe Bora wielset

Campagnolo brengt dit voorjaar de eerste 12-speedgroep voor racefietsen op de markt. Tien jaar na de introductie van 11 speed zet de Italiaanse onderdelenfabrikant de trend voort: steeds meer tandwielen op het achterwiel. Eerder ging SRAM de Italianen al voor bij de mountainbikes.

Fiets

Vernieuwde editie

Voorbeschouwing Amstel Gold Race 2018

Noem een toprenner en de kans is bijzonder groot dat hij aanstaande zondag meedoet aan de Amstel Gold Race. Deze vernieuwde editie belooft een schitterende koers te worden! Wie volgt Philippe Gilbert op? Wij blikken vooruit.

Fiets

Maak kans in de Lead-Out

WIN: AGU Premium set

Jouw Lead-Out zorgt ervoor dat jij in 2018 goed gesoigneerd het voorjaar ingaat. Deze maand liggen er twee AGU Premium kledingsets op de finish voor je klaar. De AGU Premium-lijn is speciaal ontwikkeld voor veeleisende renners die gaan voor een hoogwaardig design en de allerbeste materialen. Ga jij er deze maand vandoor met de overwinning?

Fiets

Over vermoeidheid

Herstel na inspanning

Profs verbranden tot 8000 kilocalorieën per dag en rijden zo’n 35.000 kilometer per jaar. Wat doen ze om sneller te herstellen van die slopende inspanningen? Dr. Kevin Sprouse is hoofd-teamarts bij EF Education First-Drapac. Hij legt uit wat er in 24 uur in het lichaam van een atleet gebeurt. Ook gingen we langs bij andere World Tour-ploegen om te zien hoe zij voorkomen dat renners overtraind raken.

Fiets

AGU Six6-collectie

We ride the classics

Kom onderscheidend en stijlvol voor de dag met de AGU Six6-collectie. Deze collectie refereert aan het geboortejaar van AGU, 1966. Met de designelementen van het bekende Panasonic-tenue, de diagonalen, de strepen op de schouder, het kleurgebruik en verschillend gekleurde mouwen slaat Six6 een brug naar het verleden. De collectie wordt volledig geproduceerd in Italië, de bakermat van cycling fashion. Verkrijgbaar op agu.com. #everydayriding.

Fiets

Hemelvaartsdag 10 mei

15e KlimClassic

Dé klimklassieker van het voorjaar! Twee nieuwe, uitdagende routes van 110 en 165 kilometer door de Voerstreek en Belgische Ardennen. Respectievelijk 1.400 en 2.600 hoogtemeters met uitdagende beklimmingen als de Hallembaye, Redoute, Voie des Chars, Chambralles en veel meer! De KlimClassic is een compleet verzorgde toertocht, van hotelovernachting tot pechservice onderweg.

Fiets

Een strijd tegen jezelf?

De Duodiagonaal

De Duodiagonaal is het tweede jaarlijks terugkerende evenement van bikepacking.be. De opzet is simpel: starten in het meest oostelijke puntje van België, Virton om precies te zijn, en fietsen tot aan de pier van Oostende. De route bepaal je zelf. Maar, om wat richting te geven, zijn er vier checkpoints: het centrum van Charlesville, de beruchte kasseienstrook van Arenberg, de Kemmelberg en als laatste ruim 2000 meter kasseien van de Steenstraat. Redacteur Rob reed ‘m afgelopen week.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer