Camperreis Oost-Canada
In deze unieke 17-daagse camperreis ontdek je Oost-Canada als nog nooit tevoren! De vliegreis, alle campingovernachtingen, de camper en alle camperbenodigdheden zijn bij deze reis inbegrepen. De route is een prachtige combinatie van de natuur en de steden. Bezoek hoogtepunten in Oost Canada zoals de Niagara Falls, Algonquin Park, Montreal, Quebec City, de Saguenay Fjords en tal van andere natuurparken. Oost-Canada wordt soms vergeten, maar is echt prachtig!
Bekijk deze reis hier!
Uitgelichte steden
Quebec City
Duik in de rijke geschiedenis en Franse flair van deze oude stad. Wandelen door de geplaveide straten voelt alsof je door een Europese stad loopt, compleet met indrukwekkende kastelen, forten en de beroemde Château Frontenac.


Meer informatie
Montreal
Een stad die moderniteit en traditie perfect combineert. Bezoek de historische basilieken, geniet van de levendige kunstscene en proef de lokale keuken. De diverse buurten van Montreal bieden voor ieder wat wils.


Meer informatie
Must-do excursies
Soft Adventure Rafting 
Tijdens de 6 uur durende Soft Adventure Rafting excursie bij Ottawa, beleef je de pracht van de 'woeste' Ottawa River, geschikt voor alle leeftijden. Deze historisch belangrijke rivier, bekend als een natuurlijke route voor First Nations, bonthandelaars en houthakkers, trekt nu avontuurlijke reizigers aan. Met een ervaren gids vaar je ongeveer 10 kilometer door zowel stroomversnellingen als kalm vaarwater, langs prachtige zandstranden. Geschikt voor zowel beginners als ervaren rafters, biedt deze tocht een unieke kans om de natuurlijke schoonheid van de Ottawa River en omgeving te ontdekken. Voor de start krijg je een korte introductie en de benodigde uitrusting. De ervaring wordt afgesloten met een ontspannen terugvaart per Pontoon Boat naar het OWL Resort, inclusief een drankje en een maaltijd van de barbecue.

Meer informatie over deze excursie
Medium Adventure Rafting bij Ottawa
De Medium Adventure Rafting excursie bij Ottawa, duurt ongeveer 6 uur en biedt avonturiers de kans om de 'woeste' Ottawa River te trotseren onder begeleiding van een ervaren gids. Geschikt voor zowel beginners als ervaren rafters, navigeer je over circa 12 kilometer langs uitdagende stroomversnellingen en serene zandstranden. Voordat je begint, krijg je een korte introductie en de nodige uitrusting. Na de spannende tocht keer je terug naar het OWL Resort met een Pontoon Boat, waar je kunt nagenieten met een drankje en een maaltijd van de barbecue. 

Liever iets rustiger vaarwater? Kies dan de Soft adventure variant!

Meer informatie over deze excursie
OWL Rafting Campground
OWL Rafting heeft naast de rafting tours ook een prachtig, ruim opgezette camping met zes camperplaatsen inclusief water en elektra. In samenwerking met OWL Rafting hebben een pakket samengesteld waarbij jouw verblijf helemaal geregeld is. Op de dag van aankomst staat om 12.00 uur de lunch klaar, vervolgens start de Soft Raft Adventure tour en aansluitend daarop is het diner op de Cruise ook inclusief. De volgende ochtend mag je zelfs gebruik maken van een heerlijk ontbijt in het restaurant. 
Bekijk OWL Rafting Campground hier
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.