Camping Nieuws

Camping Nieuws 01/2018

Geachte heer Do!

Voor winterfans komen op dit moment dromen uit.

De Almenwelt Lofer ligt onder een twee meter dikke sneeuwlaag en ook in het dal heeft de winter toegeslagen, prima ski- en langlauf mogelijkheden.

Met ons actueel nieuws willen wij dat u zin krijgt in een wintervakantie en u over de nieuwste ontwikkelingen op Grubhof informeren.

www.grubhof.com

Onze thema's in deze uitgave:

Nieuwe staanplaatsen aan de Ahornweg zijn klaar
Sanitair 1 NIEUW in aanbouw
Nieuwe staanplaatsen - nieuwe plattegrond
Grubhof weer op de 1e plaats in Europa
Actuele Winter-Aanbiedingen tot Pasen

Nieuwe staanplaatsen aan de Ahornweg zijn klaar

De werkzaamheden voor de nieuwe staanplaatsen aan de Ahornweg zijn in oktober begonnen en konden tijdig voor de Kerst worden afgerond.

De nieuwe Ahornweg loopt langs de grote weide evenwijdig aan de Lrchenweg en biedt net als de bestaande wegen royale XXL-staanplaatsen met aansluitingen voor stroom, water, riool en gas.

Ondanks het vroege winterbegin konden de nieuwe staanplaatsen reeds met Kerst worden ingewijd.

Sanitair 1 NIEUW in aanbouw

Ook de bouwwerkzaamheden voor ons sanitairgebouw 1 NIEUW zijn in de herfst begonnen.

Het oude sanitairgebouw 1 wordt in maart afgebroken. Als vervanging daarvoor ontstaat 50m stroomafwaarts een modern gebouw met 20 XXL familie- en huurbadkamers. De badkamers bieden op 9meen grote douche, wasbak, garderobe, wc & veel daglicht.

Het gebruik van de familiebadkamers is in de staanplaats inbegrepen. Tegen meerprijs kan een badkamer priv gehuurd worden. Naast de badkamers zijn er toiletruimten, droogkamer, afwas- en wasruimte, babybadkameren ook een chemisch toilet.

Zoals de bestaande gebouwen wordt ook de nieuwbouw in beton, hout en glas uitgevoerd. De fundering, zuilen en bodemplaten zijn reeds aangebracht. Op dit moment wordt er niet gewerkt. Eind februari worden de resterende betondelen genstalleerd. fotogalerij

De voltooiing van onze nieuwe inrichtingen hebben wij aan het begin van juni gepland. Om geluidsoverlast van de bouwwerkzaamheden te voorkomen, worden tot dan de staanplaatsen vanaf midden oever stroomopwaarts gesloten.



Nieuwe staanplaatsen - nieuwe plattegrond

De veranderdepositie van sanitair 1 heeft ook een impuls gegeven voor een herontwerp van de staanplaatsen aan de Baum- en Wiesenreihe. Deze staanplaatsen zijn er in deze vorm niet meer, omdat hier zich de nieuwbouw bevindt.

Ter compensatie daarvoorkomen boven en onder het sanitairgebouw 20 XXL-staanplaatsen aan de nieuw te bouwen Platanen- en Haselweg. plattegrond

Er ontstaan twee nieuwe oeverstaanplaatsen en verder wordt ook de Kastanienweg verlegt. Hier hebben wij familie-tentplaatsen voor juli en augustus gepland.

Dus, er is nog veel te doen!!

Tot nu toe is alleen de Ahornweg klaar. Nu ligt alles onder een dikke sneeuwlaag en zoals bij alle grondwerkzaamheden zijn wij extreem afhankelijk van het weer. D.w.z. we zullen u op de hoogte houden van de voortgang.

fotogalerij bouw



Grubhof weer op de 1e plaats in Europa

Na plaats 1 in het afgelopen jaar kon Grubhof de top van de Europese campings verdedigen en haalde ook de Camping.Info Award 2018 naar St. Martin bei Lofer.

De vreugde van deze onderscheiding is weer enorm.

Wij willen langs deze weg alle gasten voor de ondersteuning bedanken.

Ook al onze medewerkers willen wij hartelijk dank zeggen.

Dezepublieksprijzen gaan naar campings met de hoogste score op het gebied van klanttevredenheid.

De Awardwinnaars 2018 werden gekozen op basis van 141.713 beoordelingen van 65.000 gasten. Daarbij werden betrouwbaarheid, actualiteit en het aantal beoordelingen in ogenschouw genomen.

Wij bedanken iedereen voor de positieve Feedback.

Actuele Winter-Aanbiedingen tot Pasen

Trakteer uzelf op een time-out van een paar dagen en geniet van een vakantie in de sneeuw. Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen met en zonder skipas.

Staanplaatsen in de carnavalsweekbeschikbaar
35,00 bij staanplaats XXL incl. 2 personen

Zonneski in maart & pasen incl. skipas
7 nachten bij staanplaats XXL incl. 2 personen
en 6-dagen skipas Almenwelt Lofer vanaf 591,00
Webcam Almenwelt Lofer

Wellness entree is in de prijs inbegrepen
Geldt niet voor ACSI-Card of Camping-Key

Er zijn ook nog vrije perioden in het Almdorf:

Almberg Alm 2-4 pers25.03. - 03.04.
Steinbach Stube 4-8 pers17.03. - 07.04.
Scheffsnother Stube 6-10 pers 17.03. - 07.04.

Wij verheugen ons op uw aanvraag.

aanbiedingen