Camping Nieuws 2/2018

Geachte heer Do!

Met deze uitgave informeren wij u over de laatste verbeteringen op de camping. Onze nieuwbouw is bijna klaar en ook de nieuwe staanplaatsen worden binnenkort in gebruik genomen.

Graag willen wij u ook in de toekomst over de nieuwtjes rond Grubhof op de hoogte houden. Veel plezier bij het lezen www.grubhof.com

Onze thema's in deze uitgave:

Sanitair 1 binnenkort gereed
Nieuwe XXL-staanplaatsen
Databescherming is voor ons belangrijk!

Sanitair 1 binnenkort gereed

Het oude sanitairgebouw 1 is reeds afgebroken, de aanzienlijk grotere nieuwbouw is op een andere plaats aan de bloemenweide opgebouwd. Op dit moment wordt er gewerkt aan de binnenafwerking. Eind juni moet het nieuwe 5- sterrengebouw klaar zijn.

Daarin vindt u binnenkort 20 comfortabele XXL-badkamers met douche, wastafel, WC en garderobe. De badkamers zijn vrij toegankelijk of tegen meerprijs privé te huren.

Aanvullend vinden de campinggasten een babybad, afwas-, was- en droogruimte verder gescheiden toiletten voor dames en heren. Ook een CamperClean reinigingsautomaat wordt geïnstalleerd.

Zoals de bestaande voorzieningen, wordt ook de nieuwbouw modern in beton, hout en glas uitgevoerd, met veel daglicht in het gebouw.

fotogalerij

Nieuwe XXL-staanplaatsen

Gelijk met het zomerseizoen worden ook de nieuwe XXL-staanplaatsen aan de Ahorn-, Platanen- en Hazelweg in gebruik genomen.

Een verhard deel voor auto & caravan of camper met daarvoor een royale groene grasvlakte. Alle plaatsen hebben aansluitingen voor stroom, water, vuilwater en gas.

De staanplaatsen aan het bovenste deel van de oever worden aangepast en gedeeltelijk verhard. Tevens wordt nog aan de Kastanienweg gewerkt. Hier komen in de toekomst familie-tentplaatsen.

Op de bestaande staanplaatsen buiten de bouwplaats komt het tot geen wezenlijke verstoringen door geluid.

plattegrond

Databescherming is voor ons belangrijk!

Het bepalende thema deze dagen, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treed per 25 mei inwerking.

Dat voor ons de bescherming van uw data zeer belangrijk is, spreekt vanzelf, dat wij uw persoonlijke data, die wij voor deze nieuwsbrief gebruiken, niet aan derden doorgeven.

Wat veranderd er voor u? Niets, wanneer u dat niet wilt!

Wilt u toch geen verdere nieuwsbrieven met actuele informatie rondom Grubhof ontvangen, dan kunt u aan het einde van elke nieuwsbrief geheel onderaan ongecompliceerd met de link “nieuwsbrief afbestellen” afmelden.

Voor verdere informatie over databescherming verwijzen wij u naar onze gegevensbescherming.