Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets
Gravelbike met achtervering
Cannondale Topstone

Cannondale heeft het op de heupen en introduceert in behoorlijk tempo diverse mooie fietsen. Buiten een al aanwezige lijn gravel fietsen komt er nu ook nog een high end carbon serie bij. De Topstone carbon. Specifiek gemaakt voor het snelle gravel werk of zelfs gravelraces. Met als speciaal kenmerk slimme demping in de achterkant. Rob reed er al wat snelle kilometers mee...

Fiets
Thema Tour de France
Fiets Podcast #4

Vive le Tour! Volgt Dylan Groenewegen Erik Breukink op? Kan Steven Kruijswijk het podium halen in Parijs? Maar ook: hoe ziet het leven ná de Tour eruit? De Tour de France staat voor de deur en dus gaat de vierde aflevering van de Fiets Podcast over La Grande Boucle. Met Léon de Kort en Stef Clement.

Fiets
Crowdfunding
Absolute Cycling One

De Absolute Cycling One is een nieuwe fietscomputer gemaakt door Nederlanders. Hij wordt nu aangeboden via crowdfunding. Het ding meet, zelfs zonder satellietverbinding, je positie met een nauwkeurigheid van 2 meter. De looks heeft ie wel, maar is het de gok van het investeren van 449 euro waard? De specs vind je op onze site.

De ultieme voorbereiding
Ontvang het Officiële Tour de France Pakket!

Ben jij al klaar voor de grote rondes dit jaar? Om je ultiem voor te bereiden op de Tour de France ontvang je nu bij een half jaar Fiets het Officiële Tour de France Pakket 2019 gratis! Je betaalt nu slechts €27,50. Dat is een korting van maar liefst 50% op de totale winkelwaarde. Liever een abonnement op Procycling? Dat kan ook!

Fiets
Fiets
Onzichtbare remleidingen
Magura MCi

Op de racefiets is het al lang gemeengoed, maar nu kan het ook op je mtb. Je remleidingen onzichtbaar wegwerken. Magura komt met hun nieuwe Cockpit Integration (MCi), een volledig geïntegreerd remsysteem. Op het stuur zie je alleen nog de remgrepen, de rest kan helemaal door het stuur. Bleeden doe je via een nippel in het stuur. Het ziet er superslick uit! 

Fiets
Anders, boek over Stef Clement

Stef Clement was misschien niet de beste wielrenner van het peloton, maar wel een bijzondere, zowel op als naast de fiets. Een loyale knecht die zijn vak jarenlang beleefde als een kopman. Alles draaide bij hem om de fiets. In Stef Clement – Anders laat Thomas Olsthoorn zien wat deze wielrenner zo bijzonder maakt. 

Fiets
advertorial
GRAVEL INNSBRUCK 2019

Tijdens Gravel Innsbruck is het op 22 september 2019 genieten op de kleine achterafweggetjes rondom Innsbruck. Daarnaast wordt heel wat van de deelnemers gevraagd op de 1 kilometer lange en 8-12% steile beklimming door de Olympische bobsleebaan(!). Hoogtepunt van de rit is de Highway to Höll. De profs bedwongen deze klim van 28% vorig jaar al, als kroonstuk van het WK. Het start- en finish terrein is tevens de party-zone, waar DJ’s voor de muziek zorgen en de food trucks voor lekkernijen. Je kunt individueel of als team starten. Er is geen ranking; fietsplezier op de historische en vooral unieke route staat bij dit cult-evenement voorop.

Foto: Innsbruck Toerisme/Franz Oss

Fiets
Wielrenster bespot advertenties hilarisch

We zien ze dagelijks voorbij komen: foto’s van fietsers in advertenties en op social media. Vaak in de meest bijzondere poses. De Amerikaanse ‘Gravel Tryhard’ vindt het allemaal erg fascinerend en besloot op geheel eigen wijze de shoots na te doen.

De wielrenster, die anoniem wil blijven, noemt zichzelf ‘Lady Bicycle Prankster’ en doet dit niet alleen om aan te geven hoe bizar sommige advertenties zijn, maar ook om een statement te maken over seksisme in de reclamewereld. Haar doel is niet om de modellen belachelijk te maken, maar wél de foto’s en de setting die is afgebeeld. Want waarom denken bedrijven dat een halfnaakte vrouw met naaldhakken op een racefiets een goed idee is? Of met een fiets in bad?

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer