Canvas

Hallo,

Winter is coming! Haal dat dekentje maar boven en nestel je in je sofa, want Canvas serveert een selectie ijselijk spannende programma’s. Van politierechercheurs in Scandinavische truien, over woeste witte wolven, tot Belgische rupsvoertuigen op de Zuidpool…

 

Verboden liefde


Op het Zweedse platteland wil Sanna Ljungqvist na haar studies de boerderij van haar vader overnemen. Ze wordt verliefd op Marcus. Maar een oude familievete staat een relatie in de weg en leidt tot een tragedie.

Bekijk 'The dark heart' op VRT MAX 
 
Black sands

Seriemoorden op IJsland

Rechercheur Aníta keert na vijftien jaar terug naar haar geboorteplaats in IJsland. Ze heeft geen zin in het weerzien met de mensen uit haar jeugd. Haar eerste werkdag confronteert haar al onmiddellijk met een mysterieus lijk. Is er een seriemoordenaar aan het werk?

Kijk op VRT MAX 
 
Trom

Mysterie op de Faeröer

Journalist Hannis Martinsson krijgt een mysterieus bericht van een milieu-activiste. Ze beweert zijn dochter te zijn en in groot gevaar te verkeren. Gefascineerd door het bericht en nieuwsgierig naar de ware toedracht trekt Hannis terug naar zijn thuishaven, de Faeröer.

Kijk op VRT MAX 

Onze wonderlijke, wilde wereld

Ga naar VRT MAX
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter