CAO-akkoord laat nog even op zich wachten

De cao-onderhandelingen in het voortgezet onderwijs zijn vastgelopen. Wat betekent dit voor het primair onderwijs? “De werkgevers en werknemers voor het PO zullen de komende dagen verder praten met nog steeds als doel om voor 1 oktober een akkoord te hebben”, zegt Frank Koelen, die namens AVS de onderhandelingen voert. “Ook al moeten we op een aantal fronten nog de punten op de ‘i’ zetten, een onderhandelaarsakkoord voor de nieuwe cao voor 2024/2025 in het primair onderwijs is dichtbij.

Nieuwe mensen Ledenraad gezocht!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van onderwijsontwikkelingen? Zit je graag dichtbij het CAO-vuur? Wil je strategisch nadenken en meebeslissen over de positie van de schoolleider, de kwaliteit van onderwijs en wat het beste is voor je leerlingen? Wil je bovenal ambassadeur zijn van het allermooiste vak dat er bestaat? Word dan lid van de AVS-Ledenraad.

Werk samen aan visieontwikkeling

Hoe geef je als bestuurder en schoolleider samen vorm aan visieontwikkeling binnen je organisatie? Welke principes hanteer je, hoe breng je focus aan en hoe houd je koers in zwaar weer? Volg de masterclass Samenwerken aan visieontwikkeling die AVS en PO-Raad samen organiseren op 22 november in Utrecht en vind antwoorden op deze en andere vragen.

Geen vertrouwen in de school

“De ouder die vertrouwen heeft in de school,” dat is wat leerkrachten vaak zeggen wanneer we het tijdens een training over ouderbetrokkenheid hebben over een ideale ouder. Het klinkt soms als een opdracht aan ouders, maar is vertrouwen vragen wel realistisch?

Nieuws


Advertenties

Masterclasses die binnenkort van start gaan

Met onze Masterclasses over actuele, praktijkgerichte thema’s hopen we je in korte tijd – een hele of halve dag – te inspireren. We sluiten af met een borrel, dus je kunt er ook fijn netwerken.


Vacatures


Disclaimer

Ondanks het feit dat AVS zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze e-mail en zij daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kan zij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Uitgebreide disclaimer