Fiets nieuwsbrief week 28 - 2018
Fiets

Van CeramicSpeed

DrivEn, meest efficiënte aandrijving?

Het merk CeramicSpeed doet niets anders dan proberen de wrijving en dus weerstand van fietsonderdelen zo veel mogelijk te verminderen. Wij kennen ze dan ook vooral van de schitterende, maar belachelijk dure, 3D geprinte grote derailleurwieltjes en de al even dure kettingolie die je aandrijving nog soepeler moet laten lopen. Tijdens de Eurobikeshow in Friedrichshaven kregen CeramicSpeed en FrictionFacts een award voor hun DrivEn systeem bestaande uit een cardanas met heel bijzondere verbinding met de tandwielen.

Fiets

Hoe dan?

Groeten op de fiets

Sinds Yvanka is ben begonnen met wielrennen, verbaast zij zich over de hoeveelheid geschreven en vooral ook ongeschreven regels als het gaat om gedrag op de racefiets. Er blijkt oneindig veel fietsetiquette te zijn. Van de juiste fietsaccessoires, tot de lengte van je sokken én het groeten van andere wielrenners. Het lijkt eenvoudig, maar schijn bedriegt…

Fiets

wildlife spotten vanaf je mountainbike

Africa Classic

Of je nu een beginnende of getrainde fietser bent, Africa Classic heeft met de Tanzania Classic en Uganda Challenge een editie die past bij jou. Mountainbike in 6 dagen 400 of 600 km over de mooiste dirt tracks door prachtige wildlife gebieden.

Met jouw deelname steun je Amref Flying Doctors en draag je bij aan een betere gezondheid in Afrika. Ga je mee?

Fiets

voor op je bucketlist

Taiwan Kom Challenge

Gek op klimmen? Dan is de ‘Taiwan King Of the Mountain Challenge’ er een voor op je bucketlist! Met ruim 3275 hoogtemeters over 105 km is dit de meest heftige wieleruitdaging van Azië en een van de zwaarste beklimmingen ter wereld. Deelnemers fietsen van zeeniveau naar een hoogte van 3275 meter met ruim 20 graden temperatuurverschil tussen de start en finish.

Fiets

Vifit Sport

Na elke intensieve training lopen je spieren een beetje beschadigingen op. Dat vraagt om herstel. Wist je dat je spieren het meest vatbaar zijn voor herstel direct na het sporten? Vifit Sport bevat 20 gram proteïne per portie en is speciaal gemaakt om je spieren te ondersteunen na het sporten. Nu ook verkrijgbaar in kwark en drinkyoghurt.

Fiets

de wensen vervuld

Nieuwe Epic

Bij iedere test met een cross country mountainbike vermelden we het tegenwoordig. We willen graag een dropperpost, we willen dikke noppen en we willen controle bergaf. Props voor Specialized die al onze wensen heeft samengevoegd en dit op de markt brengt in de vorm van de nieuwe Epic Evo.

Fiets

abonnee aanbieding

Lucky 13!

Extra korting op jouw Fiets abonnement

Nummer 13 is tijdens de Tour de France jouw geluksgetal. Een dag na vrijdag de 13e hebben we nog een knallende aanbieding voor jou.

Je hebt de keuze uit 3 nummers Fiets voor €13 of 8 nummers Fiets + 2 specials voor slechts €31. Pick your shot!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer