Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
17  februari 2020
Aanslag gemeentelijke belastingen
Eind februari of begin maart 2020 ontvang je de aanslag gemeentelijke belastingen voor 2020. Het bedrag dat je moet betalen aan gemeentelijke belastingen en heffingen staat in één overzicht op de aanslag. Je kunt een incasso afgeven voor maandelijks betalen, of je boekt het bedrag zelf over in 1 of 2 termijnen. Op deze aanslag kan dan, als dat voor je van toepassing is, staan:
-de onroerende-zaakbelastingen 2020
-een vast bedrag voor de afvalstoffenheffing 2020 en een   afrekening van de ledigingen 2019
-een bedrag voor de rioolheffing
 
Je vindt een toelichting op de belastingen op www.boxtel.nl/belastingen. Daar staat ook de begroting in één oog opslag. Welke inkomsten heeft de gemeente Boxtel? En hoe zien onze uitgaven eruit? Dat zie je in dit overzicht. Een uitgebreide uitleg over de begroting vindt u op de website.
 
 
Carnaval: houd het leuk en veilig
Het carnavalsfeest staat weer voor de deur. Een feest voor groot en klein, met als alles goed verloopt veel plezier en gein. Ja, als alles goed verloopt. Maar elk jaar met carnaval komen bij de politie meldingen binnen van vandalisme, inbraken, fietsendiefstallen e.d.
Daarom zetten we een aantal tips voor je op een rij..

Meer informatie
 
Verkeersmaatregelen carnaval
Tijdens carnaval worden diverse festiviteiten georganiseerd die invloed hebben op de verkeerssituatie in Indegat en Ploegersland. Hierbij een overzicht van de verkeersmaatregelen die nodig zijn voor een goed verloop van de festiviteiten met carnaval.

Meer informatie
 
 
Uitschrijvingen uit basisregistratie personen
Als na onderzoek is gebleken dat personen niet meer wonen op het adres waar zij inschreven staan, wat wil zeggen dat zij voor de gemeente (administratief gezien) verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen, worden zij uitgeschreven uit het basisregistratie personen (BRP). Als je het niet eens bent met het besluit kun je bezwaar indienen. 

Bekijk de uitschrijvingen
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten