Loading...

Carola Schouten: ‘Ik moet elke dag moei lijke keuzes maken’

By Eo.nl received 1 year ago

Categories: Television Media
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years
  • Html
  • Text
Een exclusieve voorproef van het interview met de minister van Landbouw
Bekijk deze e-mail in je browser

The Passion live vanuit de Bijlmer

Morgen, op Witte Donderdag, komt The Passion vanuit de Amsterdamse Bijlmer. Het muzikale spektakel over Jezus’ laatste uren op aarde wordt voor de achtste keer live uitgezonden op televisie. Musicalster Tommie Christiaan en rapper Brainpower stellen zich in deze video's aan je voor. Verder hebben wij alles wat je moet weten over The Passion nog even voor je op een rijtje gezet.
Lees hier verder

Herken jij Jezus nog vandaag?

Jezus ontmoeten, wie wil dat nou niet? Een gesprekje aanknopen, van dichtbij ervaren wat Hij precies bedoelde met Zijn koninkrijk. Klinkt goed. Maar, vraagt Visie-eindredacteur Maarten Vermeulen zich af, zouden we Hem wel herkennen?
Lees meer

Carola Schouten: 'Ik moet elke dag moeilijke keuzes maken'

Na de positieve ontvangst van EO Magazine Abraham vorig jaar, verschijnt er binnenkort een nieuwe editie: de Petrus. Deze uitgave is speciaal voor leden en donateurs. Minella (hoofdredacteur Eva) interviewde hiervoor minister Carola Schouten. Benieuwd naar een voorproef?
Laat maar zien

Ouderschap haalt alles overhoop. Toch?

Als er een kind komt, wordt alles anders. Ouders hebben alleen nog oog voor hun volledig afhankelijke, kwetsbare hummeltje. Het perspectief verandert. Doet dat ook iets met je identiteit? Word je iemand anders als je vader of moeder wordt?
Ik wil het weten

Met deze tips kan je Paasweekend niet meer stuk

Om van Pasen dit jaar iets extra bijzonders te maken hebben we tien tips voor je op een rij gezet. Een daarvan is ook een inspirerende kijktip: de prachtige animatievideo’s van Het Bijbel Project zijn namelijk uitermate geschikt om met Pasen te zien. Deze filmpjes vertellen op toegankelijke wijze het leven van Jezus volgens Lucas.
Lees verder

Dit wil je niet missen

Treed in de voetsporen van Paulus tijdens deze unieke EO-reis door Italië met Andries Knevel als reisgids. En, hoe kun je uitnodigend kerk zijn? Laat je inspireren op de Kerkproeverij Inspiratiedag op vrijdag 6 april met spraakmakend theoloog Stefan Paas!
Mis het niet

    
Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend             

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019