27 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Catawiki lanceert Nu Kopen-knop
[Nieuws] Veilingwebsite Catawiki introduceert nieuwe functies voor kopers, waaronder de mogelijkheid voor kopers om de veiling over te slaan en het object direct te kopen voor een vaste prijs.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
The Platform Group koopt plantenwebshop Aplanta
[Nieuws] The Platform Group heeft zich versterkt met plantenwebshop Aplanta, en zet zo zijn buy-and-built-strategie voort.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[Advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
image
‘Amazon gaat strijd aan met Shein en Temu’
[Nieuws] Amazon is van plan om een shopsectie op zijn webshop te openen met daarin onder andere goedkope kleding en huishoudelijke die rechtstreeks vanuit China worden geleverd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Moederbedrijf Noppies failliet verklaard
[Nieuws] Nine&Co, het moederbedrijf van onder andere babymerk Noppies, is deze week failliet verklaard. Er wordt nog gekeken naar een doorstart.
twitter facebook linkedin
lees verder
Coolblue spreekt op Shopping Today
[Advertorial] Pieter Zwart, de eigenaar én beginbaas van Coolblue spreekt op het keynotepodium van Shopping Today op donderdag 10 oktober. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica. Maar eigenlijk zijn ze meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in maar liefst 15 fysieke winkels. Kortom het wordt zeker een keynotesessie waarbij je leert van een gevestigde naam in de e-commercesector. Koop nu je ticket en profiteer van 80 euro korting.
image
image
Sendcloud wil Italiaanse verzendplatform isendu overnemen
[Nieuws] Verzendplatform Sendcloud wil zijn Italiaanse branchegenoot isendu inlijven. Daarmee wil Sendcloud zijn internationale ambities waarmaken.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar het CustomerFirst Congres op 3 oktober
[Advertorial] Het CustomerFirst Congres is een must-attend evenement voor alle klantcontactprofessionals! Van customer service via customer experience (CX) en employee experience (EX) naar marketing. Kortom, voor iedere professional die de klant centraal stelt in de strategie. Bestel nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird Korting.
image
image
Helft webwinkels niet klaar voor de European Accessibility Act
[Nieuws] De grootste webshops van het land zijn een jaar voor het ingaan van de European Accessibility Act nog niet toegankelijk voor mensen met een visuele en/of motorische beperking.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.