‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
Ontdek jong Utrechts talent!
CZ UITagenda foto
Overmorgen is het zover; Catch of the Day! Tijdens deze eerste Culturele Zondag van 2023 maak je kennis met jong talent uit eigen stad. Je kunt op verschillende locaties in Utrecht genieten van o.a. kunst, muziek, film, dans en stand-up comedy.

De verschillende locaties die je op deze Culturele Zondag kunt bezoeken zijn Atay Atelier, Buurtcentrum Oase, de Domtoren, de Kargadoor en het Stadhuis!

Catch of the Day heeft een uitgebreid programma met veel unieke exposities en performances. Kijk hieronder voor onze laatste uitgelichte tips! Alle locaties en voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Bekijk online het volledige programma.

Zien we je zondag?
 
Bekijk en volg Culturele Zondagen ook op:
Instagram
Facebook
Youtube
 >>>
Blokkenschema online
WhatsApp Image at
Waar moet je zijn aankomende zondag?

De locaties hebben verschillende openingstijden en programma's die je op de website en in het blokkenschema kunt terugvinden. Veel exposities zijn de gehele Culturele Zondag te zien, maar wees op tijd voor de performances, films en gesprekken. Plan je bezoek op jouw interesse of laat je verrassen tijdens 'Catch of the Day'!  >>>
 
GINGE
Ginge
Locatie: Stadhuis

Met meer dan 7 miljoen streams op Spotify is GINGE één van de grootste opkomende, jonge talenten in de muziekwereld. Haar muziek is een mix van pop en R&B, maar is niet compleet zonder een unieke, eigen twist! Kom naar het Stadhuis en laat je omver blazen tijdens haar live performance!
 >>>
 
Mart Oosterhoff
Mart Oosterhoff
Locatie: Domtoren

Mart is al zijn hele leven bezig met muziek, toch schreef hij pas vorig jaar zijn eerste liedje. Zijn teksten gaan over dingen die hij leuk vindt of hem verbazen. Kan van alles zijn, maar vaak blijken het toch liefdesliedjes. "Zal wel komen omdat ik van het leven hou" zegt hij. Bereid je voor op popliedjes, met een jazzy feel.
 >>>
Marokkaanse Diaspora & Community
Foto Atay Atelier Culturele Zondag Saloua Benjah van Roeden
Locatie: Atay Atelier

Bij het Atay Atelier vind je een indrukwekkende expositie van twee professionele makers; Jaouad Khatiri en Ilias Bardaa. Zij richten zich op de Marokkaanse diaspora en cultuur d.m.v. verschillende kunstvormen, waaronder fotografie, videokunst en grafisch design. Ook vindt er een live gesprek plaats, in de vorm van een podcast.
 >>>
 
Kunstbende Showcase
CZ KUNSTBENDE
Locatie: De Kargadoor

Kunstbende is dé creatieve community waar iedereen van 13 t/m 19 jaar zichzelf kan ontwikkelen en hun talent kan ontdekken. Tijdens 'Catch of the Day' staat Kunstbende op het podium van De Kargadoor. Verwacht jong talent en bijzondere optredens op het gebied van muziek, dans, spoken word en fashion!
 >>>
 
Nederlands Film Festival: Paralysed Nights
WhatsApp Image at
Locatie: Stadhuis

Het NFF vangt filmtalent uit eigen stad! Op zondag trakteren we je op twee films van makers van onze eigen HKU! Om 12:00 zie je de eindexamenfilm Paralysed Nights van regisseur Anna Koppen. Anna won met deze beklemmende animatiefilm over slaapverlamming in 2021 de Keplerfilm Animatieprijs.
 >>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl




Verzorgd door MailingLijst