Zevende zeef voor Puinbreken.nl
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Caterpillar introduceert Next Gen machines voor sloopsector
Powerscreen Warrior 2400 zevende zeef bij Puinbreken.nl/Van der Heijden
Van der Spek Vianen heeft een nieuwe Powerscreen Warrior 2400 afgeleverd bij familie Van der Heijden in Nistelrode. De nieuwe Powerscreen Warrior 2400 is de zevende zeef in het uitgebreide machinepark van Van der Heijden Nistelrode en Puinbreken.nl.
Lees verder >
(advertorial)
89% minder CO2 met Gorman-Rupp pompsets
Volop ondernemen en tegelijkertijd de milieu belasting reduceren. Een van de mogelijkheden is het gebruik maken van niet-fossiele brandstoffen.
Liebherr verhoogt veiligheid met rem-assistent en gevarenkaart
Liebherr heeft twee extra functies toegevoegd aan actieve personeelsdetectie: de rem-assistent en de gevarenkaart. De rem-assistent vertraagt de wiellader automatisch tot stilstand op het moment dat de actieve personeelsdetectie een waarschuwingssignaal uitgeeft.
Lees verder >
(advertorial)
Koelvloeistof die verwarring voorkomt
Valvoline Multi-Vehicle Coolant is een universele koelvloeistof voor personenwagens en lichte bedrijfswagens. Het is geschikt voor zowel moderne, aluminium motoren als voor oudere, gietijzeren exemplaren. Bovendien is het geschikt voor alle seizoenen en voorkomt het roest en corrosie.
BLOG Jan Hommes | Zorg voor dat kenteken op je mobiele machine
(Land)bouwvoertuigen, op de openbare weg, moeten sinds 1 januari 2021 worden voorzien van een kenteken. Hiermee is een einde gekomen aan een slepend politiek debat van vele jaren.
Lees verder >
VIDEO | Atlas 350MH Stage V overslagmachine voor Delco Europe
Delco Europe uit Oss heeft een Atlas 350MH Stage V mobiele overslagmachine in gebruik genomen. De nieuwe Atlas 350MH, geleverd door Hans van Driel, vervangt een oude Atlas 350MH. ‘
Lees verder >
Online abonnement
Word abonnee en ontvang gratis hét BouwMachines Testboek 2021 t.w.v. € 14,95
Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? 

Kies dan voor één jaar BouwMachines Online met 10% korting op de maandprijs én ontvang het BouwMachines Testboek 2021 gratis (op=op).
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright