...en zo houdt Máxima de stress laag
Vorsten
Elisabeth aangekomen in VS voor studie

De Belgische prinses Elisabeth is deze week nog wat verder van huis gereisd. Ze start met haar masteropleiding in de Verenigde Staten en het Hof deelt zonnige foto's van haar eerste studiedag.

Vorsten
Catherine voor het eerst aan het werk

Prinses Catherine is voor het eerst sinds ze haar kankerbehandeling heeft afgerond weer aan het werk gegaan. Ze had op Windsor Castle een ontmoeting met adviseurs over een project dat haar na aan het hart ligt.

Advertorial
Vorsten
 
Samen iets kunnen betekenen voor een ander

1,7 miljoen Nederlanders hebben nierschade, en dit aantal blijft stijgen! Als Nierstichting strijden we voor gezonde nieren voor iedereen. In ons magazine Voortleven leest u inspirerende verhalen, meer over ons werk en hoe u hieraan kunt bijdragen.

Vorsten
Lekker kijken
De Prinsjesdagjurken van Máxima, Amalia en Alexia

We hebben ze op een rijtje gezet: de schitterende Prinsjesdagjurken van koningin Máxima, prinses Amalia en prinses Alexia. Niet alleen van dit jaar, maar álle jaren achter elkaar!

Vorsten
Frederik geeft update over ziekenhuisopname Margrethe

Na een val op het paleis is koningin Margrethe woensdag in het ziekenhuis opgenomen. Koning Frederik vertelde donderdag aan de Deense pers hoe het met zijn moeder gaat.

Vorsten
De leukste uitjes voor de herfst

In deze herfsteditie van In Eigen Land vindt u de 101 grootste bezienswaardigheden van Nederland. Van uitmuntende musea tot unieke landschappen en van bijzondere kastelen en landgoederen tot fraaie staaltjes moderne architectuur. Deze editie is 124 pagina’s dik en is slechts € 4,99. Binnen Nederland wordt 'ie gratis verzonden.

Vorsten
Máxima deelt tip voor verminderen van stress

Tijdens een ontmoeting met MBO-studenten deelde Máxima hoe zij ervoor zorgt dat haar werk niet te stressvol wordt.

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter Vorsten - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden