...en de nieuwe Vorsten is extra dik!
Vorsten
Nu in Vorsten: gedoe en frustratie op het paleis

'Het zou een filmscript kunnen zijn: misverstanden, frustraties en gedoe achter de schermen bij de verloving van prinses Irene.' In de nieuwe Vorsten leest u over het boek In dienst van negen premiers, kijkt u binnen bij de koninklijke stallen van Noordeinde, blikken we terug op Prinsjesdag en veel meer!

Vorsten
Foto's
Catherine knuffelt jonge fotograaf

Prins William en Catherine hadden woensdag op Windsor Castle een emotionele ontmoeting met een jonge fotograaf die lijdt aan een zeldzame vorm van kanker. 

Advertorial
Vorsten
 
Koninklijke Schatten in Duitsland

Verken bijzonder koninklijk erfgoed op de Oranjeroute in bijvoorbeeld Dresden Elbland en Dessau-Roßlau. Ontdek Anna van Saksens geschiedenis en proef wijn in het Elbland, of bewonder Delfts aardewerk en Nederlandse meesterwerken van Van Dyck en Brueghel in Dessau-Roßlau. Een historische reis door Duitsland, met een Oranje tintje! Foto: DZT / Werner Karol. 

132 pagina's
De nieuwe Vorsten is er
  • Binnenkijken in Charles' privékasteel
  • Studie in het buitenland = vrijheid!
  • Hoe Michiko haar stem verloor
  • Rajwa's nieuwe leven aan het Jordaanse Hof
  • Verlovingsgedoe met Beatrix en Irene
Vorsten
Vorsten
Prinses Beatrice verwacht tweede kindje

Leuk babynieuws uit het Verenigd Koninkrijk, prinses Beatrice is opnieuw in verwachting. Het Hof vertelde deze week wanneer ze is uitgerekend en deelt een privéfoto van het jonge samengestelde gezin van de prinses.

Vorsten
Krijg een verjaardagskalender cadeau bij een abonnement op Vorsten!

Met de verjaardagskalender van Vorsten krijgt elke maand kleur dankzij een foto van prinses Beatrix uit de jaren 60, 70 en 80. Met dit collector’s item vergeet u nooit meer een verjaardag! Mis deze aanbieding niet!

Vorsten
Koningin Máxima reikt Appeltjes van Oranje uit

Koningin Máxima heeft donderdagmiddag de Appeltjes van Oranje 2024 uitgereikt. De ceremonie vond plaats op Paleis Noordeinde, in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en prinses Beatrix.

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter Vorsten - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden