NIEUWS | RESEARCH | VACATURES | WEBSHOP

WEEKOVERZICHT

CBRE GI koopt acht logistieke centra

CBRE Global Investors heeft namens een van haar klanten acht distributiecentra in Nederland aangekocht met een totale oppervlakte van 260.000 m2. De verkoper is Somerset Capital Partners.

Lees meer

Woningaanbod daalt zevende kwartaal op rij

De vraag op de woningmarkt neemt af door het al zeven kwartalen dalende aanbod en door de hoge prijzen. Het woningtekort in Nederland zal begin 2018 oplopen naar mogelijk 190.000.

Lees meer

Amsterdam: behoefte aan nieuwe kantoren minstens 515.000 m2

Om te voorzien in de huidige grote kantorenvraag gaat Amsterdam de huidige planvoorraad voor nieuwe kantoren van 970.000 m2 flexibel inzetten om het marktaanbod te vergroten op de locaties Zuidas, Arenapoort, Amstelstation, Marineterrein en Houthaven.

Lees meer

Bouwproductie Utrecht omhoog tegen daling in Zuid-Holland

In de Randstad is de bouwproductie in de provincie Utrecht het hardst gestegen. De productie groeide in de periode mei 2016-april 2017 met 10 procent en blijft dankzij meer woningbouw flink stijgen.

Lees meer

CRI verkoopt voormalig KPMG-kantoor Amstelveen

Commerz Real Investmentgesellschaft (CRI) en CRI Residence Amstelveen hebben het voormalige KPMG-gebouw aan de Burgemeester Rijnderslaan 10-30 in Amstelveen verkocht aan M.J. de Nijs en Zonen, ProWinko Nederland en De Jong Groep.

Lees meer

Prima resultaat Unibail, behalve in Nederland

Afgezien van Nederland heeft Unibail-Rodamco uitstekend gedraaid in de eerste helft van dit jaar. De blijkt uit de halfjaarcijfers die de Frans-Nederlandse winkelcentrumbelegger op 24 juli nabeurs publiceerde.

Lees meer

CO Wonen verwerft 246 appartementen Rotterdam

De maatschap CO Wonen heeft 246 appartementen met bijbehorende bergingen verdeeld over twee appartementencomplexen in Rotterdam gekocht van Shearwater Investments.

Lees meer

Arnhem transformeert 105.000 m2 overtollig vastgoed

Sinds 2013 heeft Arnhem 105.000 m2 aan overtollig en leegstaand commercieel vastgoed een nieuwe bestemming gegeven. Alleen al in de Arnhemse binnenstad zijn ruim 600 woningen gerealiseerd op plekken waar eerder kantoor- of winkelruimte was.

Lees meer

Amvest wint tender kavel 42A IJburg Amsterdam

De beleggende ontwikkelaar Amvest heeft de openbare prijsvraag voor de ontwikkeling van kavel 42A op IJburg gewonnen. Op de locatie is ruimte voor 250 woningen.

Lees meer

CBS: Koopwoningen in juni 8 procent duurder

Bestaande koopwoningen waren in juni 2017 8 procent duurder dan in juni 2016. Dat is de grootste prijsstijging na maart 2002.

Lees meer
 
 

VASTGOEDMARKTBANEN

Advocaat-medewerker / gevorderd stagiair Real Estate – Transactions an
INTERIM Projectmanager Logistiek Vastgoed
Senior Advocaat-medewerker Real Estate – Transactions and Projects

HET NIEUWS VAN

COLOFON

Contact
Nieuwsbrief
Adverteren
twitter linkedin RSS
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.