CBS: forse banengroei, vooral meer uitzendbanen | UWV verwacht jaarlijks een miljoen vacatures

11 months ago


Text only:

Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie Wednesday 15 November 2017CBS: meer banen dan ooit, vooral door uitzendbranche

Het aantal banen is ook in het derde kwartaal verder toegenomen. Van de 51.000 banen die er afgelopen kwartaal bijkwamen zijn er 22.000 uitzendbanen.


Lees verder
Advertorial
Platform voor arbeidsveiligheid

Bewust met veiligheid omgaan is essentieel voor het bedrijfsleven en de maatschappij. De vakbeurs richt zich op de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek waarin veiligheid een constante uitdaging is. Tijdens de vijfde editie van deze vakbeurs komen de laatste trends en ontwikkelingen aan bod. Laat u inspireren tijdens Safety&Health@Work op 11 en 12 april 2018.


Klik hier voor meer informatie.

UWV: een miljoen vacatures

Het UWV verwacht dat er dit jaar en volgend jaar een miljoen vacatures ontstaan. Het werven van personeel wordt steeds moeilijker.


lees meer

Wijziging Wml per 1 januari 

Naast de verhoging van de minimumlonen moet er per 1 januari 2018 over verdiensten bij overwerk vakantiegeld worden betaald. 


lees meer
MEER NIEUWS

Studenten uitzendbureaus nemen banensites over


Wat kan artificiële intelligentie betekenen voor de flexmarkt?


Raymond de Wit (Wiver): ‘Bezuinig niet op personeel’


Adecco introduceert platform Adia

Bedankt voor je interesse Ontdek andere Flexmarkt nieuwsbrieven Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit. Adverteren in deze nieuwsbrief Vakmedianet Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze nieuwsbrief zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden Je ontvangt deze mail omdat je bent aangemeld op het e-mailadres:
newsletter@newslettercollector.com

Reedbusiness.nl

Categories: Business goods News Agricultural | Farm
Age: 31 until 64 years 19 until 30 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018