Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Omzet uitzenders + 14,5%
De omzet van de uitzenders is ook in het vierde kwartaal flink gestegen en zit over het hele jaar gerekend weer net boven het niveau van vóór de coronacrisis.
Flexmarkt
Adecco NL blijft achter
Adecco zag de omzet in het afgelopen jaar groeien met 9%. De groei kwam niet door het laatste kwartaal. In  Nederland kromp de omzet in het vierde kwartaal zelfs.
(advertorial)
alt
Wat zijn de gevolgen van het nieuwe regeerakkoord?
Waar moet je als HR-professional rekening mee houden qua wetgeving? Experts praten je één dag op hoog niveau bij in vier masterclasses. Altijd het laatste nieuws vertaald naar jouw organisatie. Zowel online als fysiek op locatie te volgen.
Flexmarkt
Is Maqqie de missing link?
Maqqie-oprichter Pieter Jacob Leenman is ambitieus én idealist. “Ons hogere doel is de arbeidsmarkt in beweging krijgen, gemakkelijk werk delen met elkaar door digitalisering.”
Flexmarkt
ATS als middel
"Door een koppeling tussen back- en frontoffice geven wij intermediairs de focus op hun werk terug”, vertellen Sharon van Tussenbroek en Timo Rijsdijk van Pay for People.
PW
Omzetranglijst Top-100
Flexbedrijven kunnen in deze toonaangevende ranglijst worden opgenomen als zij hun omzetcijfers doorgeven aan de redactie van Flexmarkt. Lees hoe u dat doet..
(advertorial)
alt
Flexmarkt Pro
Verdiepende artikelen, verzuim- en transitietools, handige voorbeelddocumenten en hulp bij juridische vraagstukken. Nieuwsgierig? 
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright