Si no pots llegir correctament el missatge fes clic 
http://www.catalanfilms.cat/ca/alert/alerta-participa-a-la-trobada-de-coproduccio-industria-suissa-solothurn.jsp

CF&TV Alerta
22/11/2016

Segueix-nos

Catalan Films a FacebookCatalan Films a TwitterCatalan Films a FlickrSupporting the Catalan audiovisual industry worldwide
 

Participa a la trobada de coproducció amb la indústria suïssa al Festival de Solothurn

Tema: Delegació catalana al Solothurn Film Festival
Lloc: Solothurn (Suïssa)
Dates: Festival (del 19 al 26 de gener de 2017), trobada de coproducció (24 de gener de 2017)

Descripció

Des de fa 50 anys, el Solothurn Film Festival mostra la millor selecció de producció Suïssa de l'any en curs de tots els gèneres i durades. La programació reflecteix la diversitat del cinema suís. A més, dins la secció "Focus" es mostren les coproduccions internacionals del país i el "Focus Day" ofereix xerrades amb la indústria internacional per tal de reflexionar sobre la coproducció.

Dins d'aquest marc, Catalan Films & TV organitza una trobada entre la indústria suïssa i la catalana per tal de promoure l’intercanvi entre els productors d’un i altre país. En l’últim any, Suïssa ha participat en la coproducció de tres films catalans: “La propera pell”, d’Isaki Lacuesta, “La llum d’Elna”, de Sílvia Quer i “La Substància” de Lluís Galter. En base a aquestes tres coproduccions tenim uns bons estudis de cas per analitzar i promoure  la coproducció entre els dos països.

L’activitat tindrà lloc el 24 de gener i consistirà en una presentació de les possibilitats de coproducció  i finançament  a Suïssa  i Catalunya , seguit de reunions organitzades entre els productors  d'un i altre país i un dinar.

Els productors catalans tenen cobertes les despeses següents:

  • 2 nits d’hotel a Solothurn
  • Acreditació al festival
  • Viatge en tren de l’aeroport de Zurich a Solothurn
  • Dinar de coproducció
Paral·lelament a les activitats d’indústria el festival programarà els films catalans “La propera pell” i “La llum d’Elna”.

Si esteu interessats en formar part de la delegació catalana al Festival, si us plau envieu un mail a mercats@catalanfilms.cat.
 
En cas de rebre un gran volum de sol·licituds, es tindrà en compte la trajectòria en coproduccions internacionals de la productora així com els projectes en cartera susceptibles de ser coproduïts amb Suïssa.



 
 

Si voleu deixar de rebre aquesta alerta, comuniqueu-nos-ho a: pbonet@catalanfilms.cat

Catalan Films & TV | www.catalanfilms.cat | info@catalanfilms.cat | c/ Provena, 281, 2on 2 08037 Barcelona (Spain) Tel +34 93 552 49 40/45