Si no pots llegir correctament el missatge fes clic 
http://www.catalanfilms.cat/ca/alert/alerta-festival-rec-2016.jsp

CF&TV Alerta
23/11/2016

Segueix-nos

Catalan Films a FacebookCatalan Films a TwitterCatalan Films a FlickrSupporting the Catalan audiovisual industry worldwide
 

Participa al Festival REC: reunions one-to-one amb experts internacionals i jornada professional

Tema: REC – Festival Internacional de Cinema de Tarragona
Dates del festival:
30 de novembre – 06 Desembre 2016
Lloc:
Tarragona

 
SOL·LICITUD DE REUNIONS ONE-TO-ONE AMB ESPECIALISTES INTERNACIONALS (Accés restringit)
 
Data de les reunions one-to-one: dissabte 3 de desembre de 16:00h a 18:00h.
Lloc: Hotel Lauria. Rambla Nova 20, Tarragona
Termini de sol·licitud de reunions: dimarts 29 de novembre
 
REC i Catalan Films & TV organitzen una sessió de reunions one-to-one amb especialistes en festivals europeus dins el marc de la jornada de professionals. Els professionals amb qui es poden sol·licitar reunions són:   
  • Pamela Pianezza: periodista especialitzada en cinema, fotògrafa i programadora de cinema. Com a periodista està especialitzada en el cinema europeu, normalment col·labora amb Dazed & Confused (UK), GQ, Ciné+/Canal+, Le Monde des Ados (France), Sequences (Canada) i es editora del diari digital Tess Magazine. Ha treballat com a programadora de festivals com Cannes’ Critics’ Week, Visions du Réel o La Roche-sur-Yon i com a consultora de REC Tarragona i Fribourg Film Festivals.
  • Beatrice Fiorentino: periodista i crítica cinematogràfica. Escriu al Il Piccolo i Cinecittà News, 8 e ½, Artribune. Des de 2008, col·labora amb la Universitat de Koper on es professora de 'Cinematografia i Llenguatge Audiovisual'. Al 2014 guanya  'Akai International Film Fest Award' a la millor critica cinematogràfica, a la 71ena edició del Venice Film Festival. Des del 2015 és la programadora de la secció  'New Imprints' del Festival de cinema ShorTS (Itàlia). Es membre de 'Films of the Critics' Commission de la Unió Nacional de crítics italians de cinema. Des del 2016 es part del Comité de Selecció de la Setmana Internacional de la Critica a Venècia.
  • Francesco Giai Via: programador de festivals i critic cinematogràfic, instal·lat a Torino, Itàlia. Des del  2006 col·labora amb el Museus Nacional de Cinema de Torino. És programador i conseller del Festival de Cinema de Venècia,  membre del comitè de selecció de la secció Venice Production Bridge i director del Carbonia Film Festival. Des de 2015 treballa amb  Torino Film Lab com a observador i seleccionador. És també programador  de la secció documental del Torino Film Festivali des del 2012 es cap de Programació de CinemAmbiente, un dels festivals més importants del planeta en temàtica ambiental. Es co-fundador de Crocevia di sguardi, festival de documental i temàtiques migratòries, actualment en la seva 13ena edició. A més a més, dirigeix seminaris sobre 'Direcció de Festivals de cinema i programació' en varies universitats i institucions italianes.
  • Gaynor O´Flynn: artista pionera en cross-media art, compta amb més de 25 anys de carrera on ha col.laborat amb destacats artistes com Bjork, John Parrish, New Order, P.J. Harvey, Sinead O’Connor, & The Dalai Lama. Fundà Beinghuman, una companyia dedicada al crossmedia al Himalaya. També crea The Beinghuman Collective una companyia amb més de 1000 reconeguts artistes (musics, creatius, ballarins, enginyers i cineastes) que sota la seva direcció creen diferents projectes interdisciplinaris a les BeingHuman Warehouses a Londres. Es la fundadora de Fair Trade For Artists plataforma que defensa l’art pel canvi social.
  • Erica Wolfe-Murray: la seva carrera es mou entre la publicitat, disseny, producció en TV, noves plataformes, aplicacions i desenvolupament d'idees i productes. Actualment és la directora de Lola Media on hi treballa com a assessora de companyies creatives, audiovisuals o culturals; es experta en desenvolupament de noves audiències, patrocinis, posicionament,... Ha estat reconeguda com un de les ments més innovadores en el mercat actualment.  Compta amb extensa experiència com a cap creatiu de productores audiovisual, també com a directora financera.
  • Amanda Livanou: ha treballat com a productora a Atenes des del 2000, incloent produccions estrangeres gravades a Grècia. Al 2014 crea la seva companyia Neda Film.
 Ha treballat al Greek Film Center (2002-2004), com a productora per a programes de noticies per Mega Channel i MAD TV. 
Algunes de les pel·lícules en que ha col.laborat recentment són: L de Babis Makridis (2012), They Glow in the Dark, (2013) de Panagiotis Evangelidis, Park de Sofia Exarchou (Premi a millor direcció novell al Festival de Sant Sebastià 2016)
. Actualment està produint un llargmetratge i un documental. És membre de la European Film Academy
  • Eftihia Stefanidi: compta amb una extensa relació amb el món del cinema, on ha passat per la programació, distribució, producció i crítica cinematogràfica. Ha estat programadora de Future Shorts, Cambridge Film Festival, East End Film Festival i Tenderflix; Cannes, Venice, Berlin, Rotterdam i San Sebastian. Ha assessorat distribuïdors tant per documentals com ficció, ha treballat en producció d'esdeveniments i festivals cinematogràfics, i com a fotògrafa d'artistes i directors en varies ocasions. Actualment és la consultora creativa i desenvolupadora de projectes de la pionera companyia Secret Cinema (creada a Londres i actualment en projecció a altres ciutats). Secret Cinema és una empresa centrada en esdeveniments on es projecten clàssics cinematogràfics (i algunes vegades també estrenes) en espais expressament dissenyats per recrear la mateixa estètica, decorats i escenes que en la projecció. Brindant aixi al espectador una projecció-experiència, traspassant les distàncies entre públic i la pel·lícula. Eftihia va estudiar teatre a Grècia, cinema a Praga i un Master d'Estètica Cinematogràfica a la Universitat d'Oxford.
Per sol·licitar una reunió podeu fer-ho abans del dimarts 29 de novembre a l’adreça mercats@catalanfilms.cat especificant:
  • El projecte o producció acabada de la qual voleu parlar
  • Amb quin professional esteu interessats en mantenir la reunió
  • Raó per la qual voleu l’entrevista.
  • Una o dues pàgines EN ANGLÈS sobre el vostre projecte i imatges, enllaços o qualsevol altre tipus de document que serveixi per avaluar la producció, ja que les places són limitades.

JORNADA PROFESSIONAL
 
El mateix dissabte dia 3 de desembre de 10 a 14h tindrà lloc la Jornada Professional: Viralitzar la multipantalla. Transmetre una idea amb una proposta Transmedia a l'Espai Turisme (C/ Major 39) de Tarragona.
 
Per assistir a les Jornades Professionals només heu d’enviar un mail a info@festivalrec.com confirmant la vostra assistència i indicant: nom complet, població, professió, productora (en cas que sigueu productors o hi treballeu).

 
 

Si voleu deixar de rebre aquesta alerta, comuniqueu-nos-ho a: pbonet@catalanfilms.cat

Catalan Films & TV | www.catalanfilms.cat | info@catalanfilms.cat | c/ Provena, 281, 2on 2 08037 Barcelona (Spain) Tel +34 93 552 49 40/45