Si no pots llegir correctament el missatge fes clic 
http://www.catalanfilms.cat/ca/alert/alerta-participa-al-natpe-2017.jsp

CF&TV Alerta
13/12/2016

Segueix-nos

Catalan Films a FacebookCatalan Films a TwitterCatalan Films a FlickrSupporting the Catalan audiovisual industry worldwide
 

Participa al NATPE - MIAMI 2017- Contractació d'espai i acreditacions umbrella

Tema: Estand - Acreditacions
Mercat: NAPTE - MIAMI
Lloc: Fontainebleau Resort, Miami, Estats Units
Dates: 17 al 19 de gener 2017

  • Data límit per presentació de sol·licituds: 15 de desembre de 2016
FAPAE organitza la participació d’empreses espanyoles en la propera edició de NATPE sota la marca Audiovisual from Spain que es celebrarà del 17 al 19 de gener de 2017. Aquesta activitat compta amb el suport i participació d’ICEX i està oberta a totes les companyies espanyoles del sector que desitgin participar en la mateixa.

FAPAE s’encarrega de la contractació d’un estand així com de la decoració i mobiliari. S’elaborarà un catàleg d’assistents al mercat amb detall de les produccions que presenten les empreses.

FAPAE posa a disposició d'empreses dedicades a la venta de productes audiovisuals i de productores taules d'ús exclusiu,  mini-estands de 9m2 i acreditacions a preu umbrella.
  • Trobareu les condicions de participació a la següent CONVOCATÒRIA
  • Les empreses interessades a participar han d'emplenar el següent FORMULARI  i enviar-lo a Germán Mori al mail: internacional@fapae.es abans del 15 de desembre.

 

Si voleu deixar de rebre aquesta alerta, comuniqueu-nos-ho a: pbonet@catalanfilms.cat

Catalan Films & TV | www.catalanfilms.cat | info@catalanfilms.cat | c/ Provena, 281, 2on 2 08037 Barcelona (Spain) Tel +34 93 552 49 40/45