En dat kost maar een paar minuten per dag | Doe je mee met de Selfcare Challenge? | Het zorgeloze zomergevoel: zo houd je dat vast | Dit kun je doen als ontspannen niet meer lukt | Omgaan met prikkels & meer…
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Online versie
 
 
 
Image
Image
 

Illustratie Roeqiya Fris


Meer rust in je hoofd


Niet alleen de natuur, maar ook jijzelf gaat door ‘seizoenen’, las ik laatst. Na de zomer voelen we ons vaak moeier, onrustiger. Volgens deskundigen een goed moment om meer rust in je hoofd te creëren. Dus bedacht Flow in samenwerking met Psychologie Magazine en Happinez de Selfcare Challenge. 

Challenge? Dat klinkt misschien als iets groots wat weer extra tijd kost (en je bent al zo druk). Maar dat valt mee, want selfcare hoeft niet veel tijd te kosten. Je krijgt handvatten voor meer rust en balans. Van omgaan met prikkels tot wandelroutes en langzamer leven. 

Zie het als een gratis mini-cursus die je vanuit huis kunt doen. En waarbij je maar een paar minuten hoeft te ‘reserveren’ voor een fijne oefening of deskundig advies. We starten op 1 oktober. Meedoen? Dan maak je automatisch kans op een selfcare-pakket t.w.v. €450,-. In deze brief lees je er meer over. Ik ben in ieder geval wel toe aan wat meer rust, dus ga de challenge met vriendinnen volgen. Happy Selfcare Season!

 
Image
 
Image
Image
 

Altijd uitgeput, maar nooit écht opgebrand: wat is een ‘burn-on’?

 

Net geen burn-out, maar vrijwel altijd leven op de rand van de crash. Psychologen noemen het een burn-on, maar wat is dat dan? En wanneer heb je die?

 
Image
 

Vaak chaos in je hoofd? Zo vind je weer rust en balans (en dat kost maar een paar minuten per dag)

 

Vergeet niet dat ontspanning niet alleen in activiteiten als mindfulness en meditatie schuilt. Er zijn meer dingen die je kunt doen om je hoofd tot rust te brengen. Dat leer je tijdens de gratis Selfcare Challenge.

 
Image
 

Het zorgeloze zomergevoel, hoe houd je dat vast? 6x tips

 

De zomer is weer voorbij. We kunnen (hopelijk) weer uitgerust aan het werk en naar school. Maar hoe zorg je ervoor dat je dat zorgeloze gevoel vasthoudt?

 
 
 
 
Image
Image
 

5x Flow + Agenda óf Scheurkalender cadeau

 

Rust en ruimte in je hoofd creëren? Ga dan voor een halfjaarabonnement op Flow (5 nummers) en ontvang de nieuwe Flow Agenda 2025 óf Scheurkalender 2025 cadeau. Samen voor maar 44,- (i.p.v. 68,90).

 
 

Webshop

Nieuw
 
Magazine
 
Specials
 
 
 
 
 

Klantenservice

Contact
 
Afmelden
 
 
 
 
 
 
 

Volg ons via:

 
Instagram   Facebook   Pinterest  
 
Deze mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af
Afmelden | Privacy | Cookiebeleid

Flow Magazine is een onderdeel van de Roularta Media Group.
© 2024 Roularta Media Group, Alle rechten voorbehouden