20 januari 2020
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Charlie Temple nu ook actief in België en Oostenrijk
[Nieuws] Online brillenverkoper Charlie Temple is nu ook beschikbaar voor consumenten uit Belgie en Oostenrijk. Eerder toog de brillenverkoper al naar Duitsland.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Trustpilot toont hoe bedrijven reviews verzamelen
[Nieuws] Trustpilot toont voortaan hoe bedrijven reviews verzamelen, of ze klanten hiervoor uitnodigen en hoe vaak ze op beoordelingen reageren.
twitter facebook linkedin
lees verder
Strukton Worksphere maakt datagedreven keuzes in tenderprocessen
[Advertorial] Waar voorheen de tenderprocessen tijdrovend waren door de verspreide informatie heeft Strukton Worksphere de stap gezet naar digitale verwerking van tenderprocessen. Dit levert niet alleen tijd op tijdens een tenderproces, maar ook bij het vergaren van leads. Dankzij de juiste software kan Strukton datagedreven en goed geïnformeerde keuzes maken als het op tenders aankomt.
image
image
Meer dan 4 miljoen leden voor Hema’s spaarprogramma
[Nieuws] Slechts drie jaar na de introductie ervan hebben zich al meer dan vier miljoen klanten aangemeld voor het loyaliteitsprogramma van Hema: ‘Meer Hema’.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Wat winnen consumenten met Amazon.nl?
[Nieuws] Het mag duidelijk zijn: na jarenlange speculaties kondigde Amazon vorige week aan dit jaar écht in te zetten op Amazon.nl. Staat de consument straks voor een moeilijke keuze?
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom met je collega's en ontvang het 3e ticket gratis!
[Advertorial] Wat doen jullie met verworven data en inzichten? Onze mening: zonde als je niet optimaal gebruik maakt van je data. Gebruik ze goed en word zo persoonlijker en relevanter. Van verzamelen naar doen, dat is het thema tijdens het Data Driven Commerce-event op donderdag 13 februari. Leer van o.a. KPN, YourSurprise, Wehkamp en Bouwmaat. Doe dit met collega's en ontvang het 3e ticket gratis!
image
image
'Hebben niche marketplaces toekomst? Ik verwacht van wel'
[Opinie] ‘Gespecialiseerde marktplaatsen worden de toekomst’, luidt de stelling die de redactie voorlegde aan Thijs Goos, oprichter van HomeDeco.nl.
twitter facebook linkedin
lees verder
Purpose publishing is de toekomst van branded content
[Advertorial] Wat hebben Philips en Hearst Agency met elkaar te maken? Ze ontwikkelde samen het Agile Publishing Programma. Een lange termijn content programma waarbij een volledige integratie tussen de merken van Hearst en de producten van Philips plaatsvindt. Wil jij weten waarom ze dit gedaan hebben? Kom het te weten tijdens het #BCE20
image
image
Instacart: ‘2020 is het jaar van pickup’
[Nieuws] Instacart werd groot als boodschappenbezorger voor verschillende Amerikaanse supermarkten. De meeste groei komt nu uit de afhaalservice.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Smeris: verantwoorde pindakaas
[Interview] Na een lange periode van productontwikkeling is Smeris Pindakaas klaar voor het grote publiek. ‘Lekker, verantwoord en betaalbaar, zonder onnodige toevoegingen’, aldus de oprichters.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.