Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Bike MOTION fietsbeurs

Alle reden om te komen

De Bike MOTION Benelux beurs begint vandaag in Utrecht. We zetten even voor je op een rij waarom ook dit jaar een bezoekje aan de Jaarbeurs de moeite waard is.

Om te beginnen natuurlijk om je abonnee-cadeautje op te halen op onze stand, want Fiets is er uiteraard ook! Verder is er veel te doen, zijn er themapleinen én kun je testrijden op een groot indoorparcours. Maar er is meer.....

Fiets

Voorbeschouwing 

Omloop Het Nieuwsblad 2019

Overal en nergens werd er al gekoerst, maar zaterdag gaat het wielerseizoen 2019 écht van start. De Omloop Het Nieuwsblad 2019 is de eerste afspraak van de klassiekermannen. Wie schrijft de 72e uitvoering op zijn naam? Van Avermaet, Stybar, Terpstra, Gilbert, van Baarle? En er zijn nog veel meer kanshebbers! Wij blikken vooruit.

Fiets

advertorial

Merida Reacto Disc YC Edition

Deze limited edition aeroracer met schijfremmen is een ware eyecatcher. Niet alleen dankzij de high-tech looks, maar ook de hoogwaardige Ultegra / Dura-Ace afmontage met carbon wielen en plat carbon aerostuur van Vision en FSA SL-K carbon cranks zijn niet te missen. Deze fiets is in een gelimiteerde oplage geproduceerd en heeft een scherpe aanbiedingsprijs van € 3.999,- in plaats van € 4.499,-

Vier het Vlaamse openingsweekend!

UNIEKE PROCYCLING WEEKENDDEAL

Het klassieke voorjaar staat op het punt van beginnen. Dit weekend is het de beurt aan de kasseienvreters in de Omloop Het Nieuwsblad. Je ontvangt alleen in het Vlaamse openingsweekend een jaar lang Procycling inclusief De Officiële Tour de France Gids 2019 voor slechts €22,50. Een korting van maar liefst 49% op de totale winkelwaarde!

Fiets
Fiets

wat heb je nodig

Beginnen met Tubeless rijden

Naast Tubeless banden, dient je wielset ook geschikt te zijn om tubeless te rijden. Is dit het geval, check dan of je alles in huis hebt voor de Tubeless conversie van je wielset en voor de montage van je Tubeless banden. Wat je hiervoor nodig hebt? Dat lees je op onze site.

Fiets

Liveblog

WK Baan 2019

In het Poolse Pruszków is het WK baanwielrennen 2019 van start gegaan. De Nederlandse ploeg veroverde vorig jaar liefst vijf gouden medailles, en ook dit jaar zijn er weer genoeg kansen. Op Fiets.nl houden we een liveblog voor je bij, zodat je niets hoeft te missen!

Fiets

99 gram

Specialized EXOS

Als je aandachtig naar de eerste profkoersen van het jaar hebt gekeken heb je aan de voeten van onder andere Terpstra en Evenepoel een nieuw setje wielerschoenen ontdekt. Het is een nieuw topmodel van Specialized, de Exos, met als voornaamste bestaansrecht: licht, lichter, lichtst. Exos komt in twee varianten, waarbij de lichtste een schamele 99 gram weegt! 

Fiets

Doe jij mee?

1500km langs 18 stadions

In 7 dagen langs alle 18 eredivisie stadions fietsen. Een tocht van 1500km waarmee het logo van Fonds Gehandicaptensport gevormd wordt. Wielrenner Bas Tietema gaat het doen en jij kan (een stuk) meefietsen! Bas zijn zusje Iris is geboren met het Syndroom van Down, waardoor hij uit persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk sport is voor mensen met een handicap. 

Fiets

Nu in de shop

Fiets Magazine nr.3

In deze editie van Fiets:

  • Test: 7 racers die klaar zijn voor het nieuwe seizoen.
  • Léon van Bon test de Rose X-Lite Four.
  • Test: Gravelbikes.
  • Techniek: twijfel jij nog aan het nut van schijfremmen? We zetten alle voors en tegens op een rij.
  • Hoe bereid je je optimaal voor op het nieuwe MTB-seizoen.
  • Interview met Stephan van der Zwan. De man achter Procyclingstats.

 

Met natuurlijk ook in deze editie weer 16 pagina’s professioneel wielrennen/powered by Procycling

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer