Bekijk verder alle voordelige greenfee acties op onze website. Klik hier indien dit bericht niet goed wordt weergegeven.
 
Golfaanbieder.nl

Bammm… we zouden niet de grootste golfaanbiedingssite van NL zijn als we nu nog steeds geen winter acties voor je hebben.  De eerste winterabonnementen en winter greenfee acties zijn binnen en deze delen we natuurlijk graag met je. Heerlijk een paar maanden onbeperkt golfen, en dat met dit weer. Wil je een nieuwe Golftrolley? Check dan deze aanbieding…Klik hier  Nieuwe Driver? Klik hier
 

Winter op een Landgoed

Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek hebben een leuk winterabonnement! 5 maanden onbeperkt golfen op 2 golfbanen voor slechts €185.
Bekijk de actie >>

Winter
lees meer
Winter op Stippelberg
Golfbaan Stippelberg heeft een leuke winteractie, het winter lidmaatschap. Dit is een abonnement met een duur van 5 maanden, geldig van 1 oktober 2018 tot en met 28 februari 2019.
Bekijk de actie >>
Winter
lees meer
Golfhorloge korting
Steeds meer golfers zie je met een golfhorloge. Nu diverse modellen met hoge korting! Wat dacht je van de TomTom Golfer GPS met 50% korting van €199,95 voor €99,99?

Bekijk de actie >>

Korting
lees meer
Golfaanbiedingen   Golf & diner Golfkleding   Golfspullen   Golflessen Golfreizen   Golftips   Ons verhaal   Uitschrijven
Email Marketing Powered by Mailchimp