26 oktober 2020
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
'Chinese live shopping-markt naar 150 miljard dollar'
[Nieuws] Live shopping – het online kopen van producten via livestreams – neemt in China flink in populariteit toe. Naar schatting is die markt dit jaar goed voor één biljoen yuan, omgerekend 150 miljard dollar.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
WhatsApp wil shoppingkant op
[Nieuws] Berichtenapp WhatsApp wil gebruikers in de toekomst de mogelijkheid bieden om rechtsreeks vanuit een chat producten aan te schaffen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Best practices voor een succesvolle cross-borderstrategie
[Advertorial] Internationaal succes valt of staat bij een goede cross-borderstrategie. Een essentieel onderdeel hiervan is een goed gelokaliseerde website. 55% van de online shoppers koopt immers enkel bij webshops in hun moedertaal. Bij de presentatie van TextMaster op ShoppingToday, leer je de uitdagingen van websitelokalisatie overkomen, aan de hand van best practices en een casestudy met Nedac Sorbo.
image
image
Buckaroo springt in op marketplaces
[Nieuws] Betaaldienst Buckaroo ziet een ‘toenemende behoefte in split payments’ en heeft zodoende een betaaloplossing ontwikkeld speciaal gericht op online marktplaatsen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Brenger levert grote spullen binnen vier uur
[Nieuws] Bezorg-startup Brenger heeft een extra snelle leverdienst gelanceerd in negen steden in Nederland. Consumenten kunnen hierdoor binnen vier uur een kast of bank laten bezorgen of ophalen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe houd je jouw klanttevredenheid hoog tijdens e-commerce pieken?
[Advertorial] De gebeurtenissen rondom corona hebben de trend van online bestellen nog verder aangewakkerd. Zo groeide het aantal online aankopen in het tweede kwartaal van 2020 met 36% tot 84,8 miljoen. Dit betekent topdrukte bij de e-commerce organisaties, maar ook bij de bezorgdiensten. Trunkrs heeft dit uitgezocht en geeft vier tips om maximaal te profiteren van (on)verwachte piekperiodes.
image
image
Conversie versus plezier
[Opinie] Of het nu mandarijnen, lipsticks, auto’s of raketlanceringen zijn, het is in China allemaal te koop via live streaming. Dit ‘medium’ is in China betrokken bij meer dan de helft van de online aankopen. Chinese influencers, bekend als KOLs (Key Opinion Leaders) zijn de drijvende krachten achter deze digitale TelSell op steroïden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Ben jij a.s. woensdag en donderdag ook bij de online Dutch E-commerce Week?
[Advertorial] Nog maar een paar dagen en dan start de Dutch E-commerce Week. Een event dat voelt als een live event. Met meer dan 50 sessies (o.a. bol.com, Decathlon, Beerwulf) via de livestream te zien óf achteraf terug te kijken, inspireren we jou om in deze tijd te profiteren van de groei binnen de e-commerce branche! Ben jij er woensdag/donderdag ook bij?
image
image
Smartphone in de pocket
[Interview] De naam TallDutchman doet vermoeden dat het om een product speciaal voor lange mannen gaat, maar dat blijkt niet zo te zijn: de webshop biedt gewoon ‘de lekkerst zittende sportbroek’.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.