browser versie

Markt vandaag

Chippers trekken AEX in het groen

09:14De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,4 procent hoger op 774,20 punten, terwijl de Midkap 0,2 procent won.

Licht hogere start AEX voorzien

08:01De Amsterdamse beurs gaat donderdag naar verwachting licht hoger van start. Futures op de AEX index wezen ongeveer een uur voor de beursgong op een winst van 0,2 procent. Wall Street hield de verliezen woensdagavond binnen de perken, terwijl de Aziatische beurzen vanochtend overwegend lager noteerden.
(Advertentie)

Ht Warren Buffett-pakket al aangevraagd?

Het geheim achter de strategie van s werelds rijkste belegger onthuld inclusief onze bestseller en 500+ (!) aandelenanalyses.


Vraag nu direct aan

Nieuws

Chippers trekken AEX in het groen

09:14De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,4 procent hoger op 774,20 punten, terwijl de Midkap 0,2 procent won.

Europese autoverkoop omlaag - ACEA

08:59De verkoop van nieuwe personenauto's in Europa is in december gedaald. Dit meldde de Europese brancheorganisatie voor de auto-industrie ACEA donderdag.

Deutsche Bank verlaagt koersdoel Aperam

08:37Deutsche Bank heeft het koersdoel voor Aperam verlaagd van 45,00 naar 44,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek donderdag uit een rapport van de bank.

Deutsche Bank verlaagt koersdoel ING

08:36 Deutsche Bank heeft het koersdoel voor ING verlaagd van 17,00 naar 15,00 euro, maar handhaafde het koopadvies. Dit bleek donderdag uit een rapport van de Duitse bank.

Onward start Nederlandse haalbaarheidsstudie bij hemodynamische instabiliteit

08:33Onward Medical is begonnen met een Nederlandse klinische haalbaarheidsstudie naar zijn ARC-IM Neurostimulator als behandeling voor hemodynamische instabiliteit bij ruggengraatletsel. Dat maakte het bedrijf uit Eindhoven donderdag bekend.

Vierde kwartaal TSMC beter dan derde

08:24Taiwan Semiconductor Manufacturing Company heeft in het vierde kwartaal beter gepresteerd dan in het derde kwartaal. Dit bleek donderdag uit cijfers van de Taiwanese fabrikant van halfgeleiders.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel