21 november 2023
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
SAN
image
[onderzoek] 'Consument vertrouwt content websites het meest'
Volgens Storyblok, dat content management systemen levert, vindt 43 procent van de consumenten de website van een merk waardevoller dan de mobiele app (34 procent) of sociale media accounts (16 procent).
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Freitag gaat op Black Friday lenen stimuleren in plaats van kopen
Dit jaar heeft het tassenmerk Freitag besloten om op Black Friday -op vrijdag 24 november aanstaande- een stap verder te gaan. Ze sluiten niet alleen de webshop voor 24 uur, maar ook de kassa’s in hun fysieke winkels.
lees verder
twitter facebook linkedin
Zo zorg je voor extra bereik: combineer de kracht van TV en Out-of-Home.
[advertorial] Campagnes zijn bijna drie keer effectiever met de juiste mediamix. Het wordt steeds uitdagender om via één traditioneel kanaal zoals TV, de massa te bereiken. Dit komt doordat mensen minder frequent lineair TV kijken en er nog slechts een handvol programma's zijn waarmee je in één klap een miljoenenpubliek bereikt. Hoe vul je het lagere TV-bereik effectief aan met (Digital) Out-of-Home?
image
Karsu nummer 1 FavorFlav Food Top 100
De FavorFlav Food Top 100 is maandag 20 november 2023 bekendgemaakt. Karsu Dönmez, beter bekend als simpelweg Karsu, mocht zich nummer 1 kronen van de FavorFlav Food Top 100.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[onderzoek] Nielsen en UvA: VVD is veruit de grootste #TK23 adverteerder
Door grote donaties is de VVD de grootste adverteerder tijdens deze Tweede Kamer-verkiezingscampagne. Op sociale media is over de hele linie een daling van de uitgaven zichtbaar. Vrijwilligers die flyeren en 'de straat opgaan' maken impact die niet gemeten is.
lees verder
twitter facebook linkedin
Alsjeblieft, gratis whitepapers voor regenachtige herfstdagen
[advertorial] In samenwerking met onze gerenommeerde partners hebben we een mooie selectie gemaakt van whitepapers die voor jou interessant kunnen zijn. Met één klik kun je 1 of meerdere van deze whitepapers downloaden. Ontdek hoe je het maximale uit jouw Black Friday campagne haalt, je slimmer pakketten verstuurd en je klanten behoudt en ook op de lange termijn succesvol blijft! Download ze nu en ben in één keer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, CX en e-commerce. Veel leerplezier!
image
Nieuwe community voor interim marketeers: Hello There!
Hello There! is een nieuwe community voor interim (digital) marketeers. Het gaat om een nieuw label van marketing agency Think Yellow, dat al eerder detachering- en interimdiensten op de markt bracht.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Chocomel moet het nieuwe biertje worden
Als het aan FrieslandCampina ligt, wordt Chocomel ook in de horeca hét drankje dat mensen bestellen om te genieten van gezamenlijke mooie momenten. Aan marketingbureau Menuez International de taak om dat voor elkaar te krijgen.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.