Kind in het buitenland? Zin tipt Op je gezondheid & winactie expositie Het Perfecte Plaatje.
Zin Magazine 2

Zin Magazine 2

Stijlgoeroe Trinny Woodall, Vrijheid in Nederland, diagnose autisme
Zin
Je kunt jezelf beter eten
Cholesterol

Ja, we moeten al veel. Maar wil je zo gezond mogelijk blijven – een no brainer – laat dan regelmatig het cholesterolgehalte in je bloed testen. Hoe en waarom lees je hier. En alvast het goede nieuws: aan een te hoog cholesterol kun je zelf iets doen. Vrij makkelijk, zelfs.

Zin
Fototentoonstelling
Het Perfecte Plaatje Op Reis

Haar overwinning bij Het Perfecte Plaatje Op Reis leverde actrice Leonie ter Braak een expositie op in Museum Hilversum. Beter, de actrice komt vertellen over haar ervaringen tijdens de reis naar Zuid-Afrika en haar werk. En jij kan daarbij zijn, want we mogen vrijkaarten verloten.

Zin
Had ik dat maar eerder geregeld
Erfpachtbelasting

Om onaangename financiële verrassingen te voorkomen, sluit je een (levens)testament van Erfrechtplanning af. Regel het goed, regel het nu.

Zin
Zin-lezers vertellen
Kind in het buitenland

Als je kind voor lange tijd naar het buitenland vertrekt – de wereld gaat verkennen of misschien wel wegblijft omdat het in het (verre) buitenland besluit te gaan wonen: hoe ga je daar dan als ouder mee om? Welke verwachte en onverwachte emoties komen daar allemaal bij kijken?

Zin
Een relatie met weeffouten
Schrijver Hanna Bervoets

In de roman Vertel me alles wat je weet hebben Jodie en Daniel behalve een liefdesrelatie ook een werkrelatie, die met elkaar versmolten zijn. Een fraai, bijzonder inhoudelijk maar ook spannend interview met schrijver Hanna Bervoets, wiens boek we mogen verloten.

Zin
Podcast Tip
Op je gezondheid

Dagelijks worden we overspoeld met gezondheidsclaims van influencers, coaches en merken. Maar wat is daarvan waar? En hoe maakbaar is je gezondheid eigenlijk? De 20-delige podcast serie Op je Gezondheid onderzoekt de zin en onzin van onze gezondheid. 

Zin
25 t/m 31 januari 2024
Week van de Poëzie

Dichtliefhebbers opgelet, de Poëzieweek barst vandaag los. Dat bekent vele activiteiten én een gratis geschenk in de boekhandel, allemaal om poëzie onder de aandacht te brengen.

Zin
55% korting & 'Durf met Stijl' Cadeau
Zin Magazine Actie

Profiteer nu: halfjaar Zin Magazine voor €34 met 55% korting én gratis boek "Durf met stijl" van Trinny Woodall. Boordevol stijl- en beautytips voor een positieve uitstraling!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden