Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 27 juni

Cholesterolverlagende voeding

Cholesterol is een vetstof die een belangrijke rol speelt bij de vorming van hormonen en galzuren (nodig voor de vetvertering). Ons lichaam maakt zelf cholesterol aan, vooral in de lever. Anderzijds wordt het cholesterolgehalte in ons lichaam ook beïnvloed door de voeding.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zwemmersjeuk: jeuk en huiduitslag na zwemmen in zoet water

Als je na een zwempartijtje in zoet water vol staat met fel jeukende rode vlekjes en bultjes, net alsof je mazelen hebt, dan gaat het waarschijnlijk om zwemmersjeuk. Wat is dat precies? En wat kan je eraan doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Klaarkomen zonder sperma: wat is de oorzaak van een droog orgasme?

Een droog orgasme is een orgasme zonder ejaculatie. De penis geeft dus geen sperma vrij. Op zich is een droog orgasme niet schadelijk voor de gezondheid, maar voor het onderliggende probleem is mogelijks een behandeling nodig.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe gezond zijn kwarteleitjes?

Van alle dierlijke producten hebben het meest uitgebalanceerde gehalte aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Wat doen kwarteleitjes dan precies voor onze gezondheid? En wat is het verschil met kippeneieren?

Lees verder

Gezondheid.be

IPL-ontharing: nadelen en voordelen

Zomerweer betekent voor velen gladgeschoren benen. Maar je haartjes scheren, waxen of epileren is vaak tijdrovend en niet altijd efficiënt. Een duurzamere manier om te ontharen is IPL. We zetten de voor- en nadelen van deze techniek op een rij.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE
Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op Gezondheid.be.
Uitschrijven