Beste nieuwsbrieflezers,

Alstublieft, de 1e nieuwsbrief van 2017.

Langzamerhand komt het voorjaar weer in zicht en komen de lentekriebels. Een mooie tijd om je te verdiepen in de vakantie  Ga een weekendje weg met Pasen, boek voor de meivakantie of zoek een mooie zomerbestemming.
Steeds meer mensen vinden onze website.  En dat is ook logisch: er is gevarieerd aanbod in binnen- en buitenland: veel vakantiewoningen, B&B's, kinderkampen, jongerenreizen, 55+ reizen, christelijke campings, hotels, bungalowparken, groepsaccommodaties etc.

Bezoek en like onze Facebookpagina: wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en plaatsen regelmatig een vakantie-win-actie.
Kijk in onze rubriek: Aanbiedingen voor kortingen, acties en lastminutes.

 
Familiedagen beurs in Hardenberg
Vanaf 22 februari tot en met 24 februari 2017 staan we als Christelijke Vakantiesite op de Familedagen beurs in Hardenberg. U bent van harte welkom bij onze stand.
 

Winnaar puzzel Reformatorisch Dagblad Winterboek
De winnaars van de reistas zijn:
Familie Huurman - Nieuwerkerk a/d IJssel; Jacqueline Vente - Berkenwoude, Rien Kesselaar- Hoedekenskerke, Mevr. A. van Bennekom -  Renswoude, Helene van Dijk -  Leek

Winnaar puzzel Nederlands Dagblad ND Winter
De winnaar van een weekend Familiepark de Vechtvallei is gewonnen door Cees Verkuil uit Goes

Winnaars puzzel Uitdaging december 2016
De winnaars van de reistas zijn:
Dhr. N.M. van Noordt - Rotterdam, Dhr. J.M. Bruins - Vaassen; Magda Jansen - Hoevelaken; Jenny Vazquez - Hengelo, Lianne Gast - Geldrop.

Iedereen erg bedankt voor het meedoen. We hebben erg veel reacties ontvangen.
Alle winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Vakantiepark
Erve Kleilutte

Zomervakantie op zeer kindvriendelijk en kleinschalig erf.

Nu met 10 % vroegboekkorting!

In hartje Twente vindt u Erve Kleilutte, gelegen bij Enter en Rijssen.

Op dit overzichtelijke park zullen de kinderen zich goed vermaken.Zo is er o.a. een overdekt speelhuis, speeltuin, water-zand speelplaats, crossbaan met crossfietsen, trampoline's, kinderboerderij.

In de zomervakantie wordt er o.a. pony gereden, geknutseld, spelletjes gedaan en broodjes gebakken. 

Sfeervolle huizen geschikt voor familie's van 4 tot 26 personen!

Meer info vindt u op www.kleilutte.nl

klik hier voor meer info
Vakantiepark
Witterzomer

Witterzomer Drenthe, al 65 jaar buitengewoon! 2017 is een speciaal jaar want Vakantiepark Witterzomer is jarig, in het weekend van 12-05 wordt dit groots gevierd!

Op Witterzomer in Assen zullen de kinderen zich geen moment vervelen bij de recreatieplas met zandstrand, samen ponyrijden of racen op de kinder-kartbaan. En dan hebben we ons uitgebreide recreatieprogramma nog niet eens genoemd.

Op zondagochtend is er een kerkdienst op het park. Vanaf het park kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Accommodaties voor 2, 4, 6 of 8,16 of zelfs 20 personen! Kampeerarrangementen v.a. € 115,-.

Kijk snel op www.witterzomer.nl of bel 0592-393535

klik hier voor meer info
Familiepark Hoge Hexel

Ons park is een gezellig familiepark waar de rust en de ruimte voorop staan.
Ook de Twentse gastvrijheid ontbreekt hier zeker niet. Het is bij ons thuiskomen, uw tweede thuis in Twente.

Bent u op zoek naar een vakantie voor uw grote gezin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bungalows beschikbaar van 8 tot wel 20 personen! 

Er is in de zomervakantie een recreatieteam op ons park met een rijkelijk programma, voor ieder wat wils.

Klik hier voor meer info.

 
Appartement
Appartement Curacao

 
Dit prachtige appartement (gebouwd 2012) ligt aan de rand, binnen het Curinjo Resort, in de wijk Bottelier. Het appartement maakt onderdeel van vier eigendomswoningen. 
 De wijk Bottelier ligt centraal op het eiland Curaçao in een rustige buurt.


Het app. is zeer gunstig gelegen t.o.v. de stranden. Playa ”Mambo Beach” met o.a. Sea Aquarium en ”de Boulevard” liggen op 7 min. rijafstand; het strand bij ”Jan Thiel” op 10 min. Een grote supermarkt is op loopafstand en het centrum van Willemstad bereik je in 10 min. rijden. Ook per openbaar vervoer is het resort goed bereikbaar.

klik hier voor meer info
Vakantiewoning
Boshutte


Karakteristiek zomerhuis, rustig gelegen op eigen grond, te midden van akkers en bossen. Geschikt voor maximaal 6 personen. Ideaal fiets- en wandelgebied. Niet ver van het aantrekkelijke dorp Winterswijk, de recreatieplas het Hilgelo en oude Duitse stadjes.


Aan het eind van het zandpad slingert een beek door het landschap met een schitterende flora (van sleutelbloem tot mispel en fauna (van ijsvogel tot das) Een waar lustoord voor de natuurliefhebber.

  •  
klik hier voor meer info

                 Kustlicht Zeeland Vakanties

Kustlicht Zeeland vakanties ligt bij het dorp Zoutelande, op Walcheren in Zeeland.

Wij verhuren zowel vrijstaande bungalows, geschakelde woningen en appartementen, in diverse prijsgroepen en locaties. Inmiddels bestaat ons aanbod uit ruim 200 accommodaties.

Het pluspunt wat wij kunnen bieden is dat alle locaties liggen op korte loopafstand van het strand.

Wij verhuren op diverse lokaties (Bungalowpark het Kustlicht, Duinpark het Kustlicht, Vakantiepark de Woeste Hoeve) bungalows of woningen van klein tot groot, van goedkoop tot duur, van eenvoudig tot luxe, kortom voor elk wat wils.

Klik hier voor meer info

 

Vakantiewoning 
Vakantiewoning Hongarije
 

Vakantiewoning , Csemö, Hongarije

Deze nieuwe vakantiewoning ”De Overkant” ligt tussen de bomen op een rustige locatie. Het perceel van 3000 m2 bevindt zich op 100 meter van de verharde weg. Hier vindt u een zwembad, trampoline, voetbal/volleybalveld en een jeu de boules baan.

Rust, ruimte en relaxen zijn de speerpunten van deze vakantiewoning.
De woning heeft een terras met veranda waar het zomers lekker vertoeven is. Vanaf de veranda heeft u zicht op het zwembad. Tevens is er een volleybal/voetbal veld, een trampoline, een dartbord en een jeu de boules baan. De ideale plek om lekker uit te rusten. Niets moet, alles kan.

klik hier voor meer info
Minicamping
Mini Camping de Lijsterbes

Minicamping De Lijsterbes, Oldebroek, Nederland

Welkom bij camping de Lijsterbes De parel onder de minicampings op de Veluwe.

Gerrit en Ina Mulder nodigen u vriendelijk uit om kennis te maken met minicamping de Lijsterbes, wanneer u op zoek bent naar een minicamping waar u naast rust, ruimte en comfort in de directe omgeving ook een groot aantal activiteiten kunt ondernemen. Dankzij de gunstige ligging van onze minicamping in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde kunnen wij aan onze gasten het beste van ‘2 werelden’ bieden. Het gevarieerde landschap van de noordwest Veluwe, waarin onze minicamping ligt, is bij uitstek geschikt voor sportieve en culturele activiteiten. Zo kunt er fantastisch fietsen en wandelen dankzij een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes, musea en pretparken bezoeken, golfen, paardrijden, bowlen of een van de pittoreske dorpen bezoeken waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.


 
klik hier voor meer info
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reis- of recreatieverzekering sluit je nu af bij Diligentia 
 
Wij zijn een christelijk onafhankelijk financieel advieskantoor. U kunt bij ons terecht voor uw reis- of recreatieverzekering. Daarnaast adviseren wij over en bemiddelen wij bij hypotheken, pensioenen, verzekeringen, financiele planning en vermogensopbouw. 
 
 

nvt • nvt, nvt • Netherlands • Klik hier om uit te schrijven.