Duik in de Dans Magazine Festival Special

Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kun je hier klikken om de webversie te bekijken

Wil je je afmelden voor deze mailing? Een link staat onderaan deze mail.

Dans Magazine Nieuwsbrief - 13 juli 2023Ga naar de Twitterpagina  Ga naar de Facebookpagina  Ga naar de Instagram feed

Waar ga jij heen deze zomer?

Het festivalseizoen komt steeds dichterbij. Iedere zomer weer worden dansliefhebbers verwend met het ene na het andere dans -en cultuurfestival. Wij zetten de leukste festivals voor je op een rijtje. Daarnaast krijg je handige tips, lees je inspirerende artikelen en bijzondere interviews. Een must read voor iedere liefhebber!

RUBEN CHIWat de kracht van hiphop is? Een tegengeluid bieden en dat vol overtuiging doen.’

Bij Theater a/d Rijn werkt hij met vier dansers en vier musici van Phion aan zijn eerste grotezaalproductie. Ruben Chi laat zich niet graag in een hokje plaatsen. ‘Het hoeft niet rechts of links en zwart of wit te zijn, ik ben dat wat ik ben.’

Mis dit niet! Koop nu je losse nummer op tijdvoortijdschriften.nl en laat je betoveren door de kracht van dans!


Dansnieuws

Lees nu ons gratis online magazine over dansfestivals!
Iedere zomer weer worden dansliefhebbers verwend met het ene na het andere dansfestival. Wij zetten de leukste festivals voor je op een rijtje. Waar ga jij heen deze zomer?

Het laatste dansnieuws? Ga dan naar onze website


Cirque du Soleil komt voor het eerst met acrobatisch spektakel OVO naar Nederland

Na het spektakel op het ijs van vorig jaar, keert Cirque du Soleil dit jaar terug met de voorstelling OVO. En deze energieke en hoogacrobatische productie zal niet alleen in Rotterdam te zien zijn, maar ook in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Lees verder


Ingezonden mededeling

Vooropleiding MBO DANS bij ToBe Cultuurcentrum Dordrecht

Tijdens de vooropleiding ontdek en ontwikkel jij je in stijlen als Urban Contemporary, Hiphop en basis danstechnieken. Naast de vaste docenten, geven gastdocenten les in allerlei stijlen, zoals pop/commercieel en Afro/Hiphop. Je leert niet alleen zelf te dansen, maar ook hoe je een choreografie maakt. Naast de lessen die je wekelijks volgt, bezoek je ook dansvoorstellingen én treed je op! Kijk voor meer informatie op de website. 

Lees verder


7 onmisbare tips voor een danserslichaam in topshape

Als danser is het essentieel om je lichaam in optimale conditie te houden. Naast regelmatige training en goede voeding zijn er ook andere belangrijke aspecten van selfcare die dansers kunnen helpen om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren. Wij zetten 7 onmisbare tips op een rijtje!

Lees verder


5 voordelen van buiten dansen

Schijnt het zonnetje? Ga dan eens buiten dansen! Wij hebben de 5 voordelen van buiten dansen voor je op een rijtje gezet.

Lees verder


Word ambassadeur van Dans Magazine

Heb jij een dansschool óf geef je dansles en wil je graag ambassadeur worden van Dans Magazine? Dat kan! Hier vind je meer informatie over het ambassadeurschap.

Word ambassadeur!

Op Dansmagazine.nl vind je onder andere:

Choreografen en dansers Dansgezelschappen Voorstellingen
Dansopleidingen Dansscholen Abonnement nemen

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief

Virtùmedia, 2023. Alle rechten voorbehouden.