Citroën komt naar u toe deze zomer!

7 months ago


Text only:

Profiteer nog tot en met eind augustus van Route du Soleil voordeel oplopend tot € 5000
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
U kunt er niet meer omheen: summer is in town and it’s here to stay! De zon laat zich volop zien en iedereen trekt massaal naar buiten, dus ook Citroën. Deze zomer komt Citroën namelijk naar u toe met de Citroën City Beach Tour. Zo heeft u ons bijvoorbeeld al kunnen zien in Maastricht en Bussloo. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de volgende locaties!
Geniet met ons van deze fantastische zomer en profiteer nog tot eind augustus van Citroën’s Route du Soleil voordeel, oplopend tot € 5.000.
Liever Private Lease? Vraag uw dealer om een offerte en profiteer van maandelijks voordeel oplopend tot € 20.
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland

BEKIJK HET ROUTE DU SOLEIL AANBOD

NOOIT MEER WAGENZIEK
Gaat u lekker op vakantie deze zomer maar maakt u zich nu al zorgen over zieke kinderen op de achterbank? Dit is voortaan verleden tijd met de SEETROËN, de eerste bril die reisziekte voorkomt.

HOE WERKT DE SEETROËN?

SUV CITROËN C3 AIRCROSS BUSINESS
Speciaal voor de zakelijke rijders onder u: Nieuwe compacte SUV Citroën C3 Aircross is er nu ook in een speciale business uitvoering. Ervaar het Citroën Advanced Comfort gevoel nu ook zakelijk!

MEER INFORMATIE

GEVARENZONES
Voor extra veilig en zorgeloos rijden kunt u bij Citroën kiezen voor de optie 'Gevarenzones', zodat u tijdig wordt gewaarschuwd als u een gevarenzone binnenrijdt. Nu tijdelijk met extra voordeel.

MEER INFORMATIE

CITROËN LIFESTYLE SALES
Profiteer tot 7 augustus van kortingen tot 50% op al onze miniaturen en lifestyle artikelen. Neem een kijkje in de webshop en ontdek de verscheidenheid aan Citroën producten.
* Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt.

NAAR DE SHOP

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
Route du Soleil voordeel is geldig op geselecteerde Citroën voorraadmodellen. De korting is inclusief btw en enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Citroën uit voorraad. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen in de periode 1 juli t/m 31 augustus 2018, uiterlijke registratie 31 augustus 2018. Niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw verkoopadviseur naar de voorwaarden of kijk op citroen.nl. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland. Nu tijdelijk het bij afsluiten van een Citroën Private lease contract uitsluitend via PSA Finance tussen 1 juli en 31 augustus 2018 op een nieuwe Citroën € 20 per maand korting op uw private lease maandtarief. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Kijk voor meer informatie op www.citroen.nl/privatelease. Citroën Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V.
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2018 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Uw persoonsgegevens worden gebruikt door Citroën Nederland B.V., geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 33021949.
Overeenkomstig de voorwaarden die in de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG – wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) worden uiteengezet, heeft u recht op toegang, rectificatie, wissen, beperking van de verwerking, het recht om een kopie van Uw Persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden te verkrijgen of om ze aan een andere dienstverlener van Uw keuze te verstrekken (dataportabiliteit), het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van Uw persoonsgegevens indien de persoonsgegevens voor directmarketingdoeleinden worden verwerkt of wanneer de verwerking is gebaseerd op een legitiem belang en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. U kunt uw toestemming ook op elk moment intrekken als de verwerking op uw toestemming is gebaseerd. U kunt deze rechten uitoefenen door een verzoek te sturen naar:
Citroën Nederland B.V.
Postbus 10313
1301 AH Almere
of via het internet naar het volgende adres: https://citroen-nl-nl.custhelp.com, of via de telefoon op het volgende nummer: + 31 (0) 800-2487636
Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door Citroën, kan u het Privacybeleid van Citroën raadplegen.

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019