Citromobile, 70 jaar 2CV en nog meer!

9 months ago


Text only:

Lees het laatste nieuws over Citroën
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
De maand mei was een mooie maand voor de Citroënfan! Zo kijken we terug op een zeer geslaagd Citromobile event, waar meer dan 9000 Citroënliefhebbers uit heel Nederland samen kwamen. Naast de zeer uitgebreide collectie oude Citroën modellen, konden bezoekers ook de Nieuwe Citroën C4 Cactus, met zijn nieuwe comfortabele veersysteem: Progressive Hydraulic Cushions PHC® ervaren. Ook was het mogelijk een proefrit te maken in de Citroën C3 Aircross en een aantal elektrische modellen van het merk. Alvast een goed voorproefje op het feest dat volgende maand bij Citroën gepland staat, dan vieren wij namelijk 70 jaar 2CV!
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland
C1 ELLE & C1 URBAN RIDE
De Citroën C1 is vanaf nu verkrijgbaar in twee speciale series: de elegante, trendy en connected C1 ELLE, in samenwerking met het magazine ELLE en de relaxte, stoere en dynamische C1 Urban Ride. Zo is er voor iedereen een passende C1! Deze uitvoeringen zijn beperkt beschikbaar en staan vanaf eind juni bij de dealer.

MEER INFORMATIE

70 JAAR 2CV
Volgende maand, op zaterdag 30 juni, vieren wij samen met de 2CV Club Nederland de 70e verjaardag van de 2CV! Het evenement zal starten op het Citroën hoofdkantoor te Amsterdam, vervolgens is er een parade. Komt u ook? Inchrijven kan tot 8 juni.

INSCHRIJVEN VOOR HET EVENT

C'EST COMFORMIDABLE DAGEN
Wegens succes verlengd: de Comformidable dagen bij Citroën! Profiteer nog de gehele maand juni van veel Citroën Advanced Comfort Voordeel. Zo krijgt u voordeel oplopend tot €4500. Liever private lease? Via Citroën private lease profiteert u de gehele maand juni van voordeel oplopend tot €50 per maand op de lease prijs.

BEKIJK UW VOORDEEL

DAGJE DIERENTUIN
Is uw Citroën toe aan nieuwe banden? U ontvangt tot eind augustus, bij aankoop van 2 of 4 nieuwe banden (Goodyear of Bridgestone) toegangsticket(s) voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Zo kunt u genieten van een dagje dierentuin en weer veilig de weg op!

MEER INFORMATIE

LAAT U LEIDEN
Goed rijden was nog nooit zo makkelijk dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem van Citroën. Door kaarten in 3D, spraakherkenning en realtime Connected Services krijgt rijden een nieuwe dimensie. Een abonnement hierop is nu de eerste 3 jaar kosteloos.

MEER INFORMATIE

NIEUWE SUV C5 AIRCROSS
Citroën heeft de Nieuwe SUV C5 Aircross onthuld! Deze SUV past naadloos in het Citroën Advanced Comfort®-programma dankzij belangrijke innovaties zoals de vering met Progressive Hydraulic Cushions™ en de Advanced Comfort Seats. Daarnaast beschikt hij over maarliefst 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën. Te bestellen vanaf oktober 2018.

MEER INFORMATIE

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2018 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019