20 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
123RF
image
McDonald's komt met eigen Tikkie: de Maccie
Nederland is koploper in het sturen van Tikkies voor kleine bedragen. In 2023 werd er ruim 6,6 miljoen euro aan Tikkies verrekend en per seconde worden er vijf Tikkies verstuurd. McDonald’s biedt nu het Maccie Trakteerverzoek, waarmee je kleine verzoekjes een stuk lekkerder maakt.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nederlandse scores in Cannes (tussenstand)
Bureaus MediaMonks, Dentsu en TBWA\Neboko zijn sinds j.l. maandag, de start van het Festival of Creativity, goed onderweg. Het liedje van Meau voor KPN scoort ook onder de internationale jury goed en het Monro-borstenalfabet van tweevoudig genomineerd Gouden Zaag-team Nina Mispelblom Beyer en Hannah Sterke gooit hoge ogen.
lees verder
twitter facebook linkedin
AI-transformatie: van vergezicht naar concrete stappen
[advertorial] Kunstmatige intelligentie kan bedrijven enorme voordelen bieden. Maar waar gebruik je het precies voor en wat is het effect op je organisatie en businessmodel? Ai.nl helpt bedrijven om de AI-transformatie te maken. Oprichter Remy Gieling vertelt waar organisaties over na moeten denken als ze AI willen inzetten.
image
Kompas Publishing neemt meerderheidsbelang in Hi Label
Kompas Publishing Hi Label en daarmee merken als Man Man, Fem Fem en Girlscene overgenomen. Met deze stap vergroot Kompas haar marktaandeel en verbreedt haar portfolio met lifestyle merken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
HelloSparkle start label House of Foodies
Influencer bureau HelloSparkle start een nieuw label ‘House of Foodies’, gericht op food influencers en foodmerken. De nieuwe tak wil de expertise van HelloSparkle in influencer marketing met een diepgaand begrip van de foodindustrie combineren.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
Fortnite-actie voor opbouw ziekenhuis Oekraïne haalt 1,3 miljard views
United 24, het officiële fondsenwervingsplatform van Oekraïne, en Havas Play introduceren #TheDonationMap, een campagne die Fortnite-gamers van over de hele wereld samenbrengt om de wederopbouw van Oekraïens ziekenhuis Prybuzka te financieren en duizenden slachtoffers te helpen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
COC en Nivea samen tegen pesten en uitsluiting op school
Om elke school een prettige plek te maken voor iedereen, ongeacht afkomst of seksuele geaardheid, slaan COC Nederland en huidverzorgingsmerk Nivea de handen ineen. De partijen zetten in op inclusieve kinderboeken om meer begrip te kweken.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar het CustomerFirst Congres op 3 oktober
[advertorial] Het CustomerFirst Congres is een must-attend evenement voor alle klantcontactprofessionals! Van customer service via customer experience (CX) en employee experience (EX) naar marketing. Kortom, voor iedere professional die de klant centraal stelt in de strategie. Bestel nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird Korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.