CODA Paper Art 2023  
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Open deze nieuwsbrief in een nieuw venster
CODA Paper Art en activiteitentips voor juni
Van collages, sculpturen en installaties tot mode, performances, kinetische kunst, animaties en film; CODA Paper Art staat elke twee jaar in het teken van het laatste dat gemaakt is door kunstenaars en ontwerpers met papier en karton. De editie van 2023 brengt het werk samen van 22 kunstenaars uit binnen- en buitenland. De tentoonstelling wordt op zondag 11 juni om 14.30 uur geopend door wethouder Peter Messerschmidt en CODA directeur Carin Reinders. We nodigen je van harte uit voor de opening. Aanwezig zijn? Meld je dan aan via de onderstaande button.
Last call sieradenchallenge
Fragmenten van oude sieraden en gebruiksvoorwerpen, stukjes stof, foto’s, afbeeldingen en andere memorabilia; ze liggen vaak ongebruikt in een keukenla, slaapkamerkastje of doos op zolder. Toch worden ze niet weggegooid. Ze vertellen tenslotte persoonlijke verhalen of vertegenwoordigen waardevolle herinneringen. Na het succes van de sieradenchallenges afgelopen drie jaar nodigt CODA je ook dit jaar uit om een sieraad te maken met materialen in en om huis. Doe nog mee t/m 29 mei en win onder andere dat jouw sieraad tentoongesteld wordt in CODA Museum!
Van textiel verven tot digitaal borduren en papercutting
Ontdek het uitgebreide workshopaanbod van CODA ExperienceLab! In juni kun je onder andere aan de slag met papier en de lasersnijder, textiel verven met natuurlijke materialen, Legorobots bouwen, digitaal borduren en werken met AI in het Digital Media Lab in GIGANT. Tickets en meer informatie vind je via de button.
BoekStartDag Flestival op 3 juni
Je leest het goed: een FLESTIVAL in CODA! Activiteiten vinden om te ondernemen met de allerkleinsten kan nog best een uitdaging zijn. BoekStart biedt uitkomst! Wekelijks wordt er al meerdere ochtenden voorgelezen in CODA Bibliotheek en nu is er ook een leesfeest speciaal voor baby's en peuters. Ontdek het Muzikaal Prentenboek, de sensorische speelplaats, voorleesworkshops, Venetiaans carnaval & kooptips voor babyvoeding.
Fietstocht Van Plaggenhut tot zendmast (Radio Kootwijk)
Op vrijdag 9 juni om 10.00 uur organiseert het Fietsgilde Apeldoorn een fietstocht van ongeveer 46 kilometer (duur 5-6 uur) via Beekbergen en Hoenderloo naar Radio Kootwijk, met een lunchpauze bij het Natuurtheater. Bij Radio Kootwijk besteden we aandacht aan het gehucht Gerritsflesch, monumenten in Radio Kootwijk en de voormalige zendmast. De tocht gaat over heuvelachtig terrein, meestal over rustige wegen en verharde fietspaden, maar ook een stukje zand en grind. Het vertrekpunt is Dubbelbeek 56 (Zwembad Aquacentrum Malkander). Aanmelden kan via de website van het Fietsgilde Apeldoorn of telefonisch: 06-83605380 (op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur).
Alle activiteiten in CODA in juni bekijken? Bijvoorbeeld workshops bij CODA Paper Art, lezingen, maakmiddagen of het Historisch Café? Bekijk onze activiteitenagenda!
Coda - Vosselmanstraat 299 - 7311 CL - Apeldoorn
Profiel wijzigen - Afmelden