In deze nieuwsbrief lees je de laatste blogberichten van Investeerders.nl, de advies- en nieuwssite voor investeerders en mensen op zoek naar kapitaal. Is dit mailtje niet goed leesbaar?
Bekijk in het je browser.

Nu op Oneplanetcrowd

Investeer in de financiering van zonnepanelen op de daken van mkb's in Oeganda. Het gaat om een obligatielening voor SAWA Energy. Prijs per obligatie is 250 euro. Jaarlijkse rente van 6,2 procent. Looptijd van 60 maanden. Gevraagde financiering is €400.000. 
Bekijk dit project

Code-V gaat vrouwelijke ondernemers ondersteunen

Onder de naam Code-V: Versnelt Vrouwelijk Ondernemerschap, is een nieuw initiatief gestart om het groeipotentieel van vrouwelijke ondernemers in Nederland te ondersteunen en versnellen. Verschillende investeerders, brancheverenigingen en ministeries hebben steun toegezegd.

Lees verder...

ABN Amro neemt Bux over

Vandaag kondigt ABN Amro de overname van online broker Bux aan. Met deze overname wil de bank meer jonge beleggers bereiken. Bux blijft actief onder de eigen handelsnaam, maar het stopt met haar crypto-activiteiten.

Lees verder...

Bitcoin ETFs in de VS: Wat betekent dit voor Nederlandse beleggers?

In Amerika gonst het van de geruchten dat de SEC bitcoin ETFs gaat goedkeuren. Wat betekent dit voor de Nederlandse belegger en de cryptowereld in het algemeen? Investeerders.nl ging hierover in gesprek met Martijn Rozemuller, CEO bij VanEck Europe.

Lees verder...

Mogelijk bereikt grens van anderhalf miljard

Mogelijk heeft de mijlpaal van anderhalf miljard gefinancierd vermogen bereikt. En het einde is nog niet in zicht, vertelt algemeen directeur Folkert Eggink aan Investeerders.nl. “We zijn momenteel bezig met veel nieuwe ontwikkelingen. Van institutioneel geld tot kleinere crowdfunding-tickets.”

Lees verder...

Scalable Capital haalt 60 miljoen euro op

De Europese online broker Scalable Capital heeft 60 miljoen euro opgehaald aan equity-financiering. Dit brengt de totale financiering van het bedrijf op 326 miljoen euro. Het bedrijf wil het nieuwe kapitaal gebruiken om verdere groei te realiseren.

Lees verder...

Recente berichten:

Finst lanceert crypto staking
‘Rente crowdfunding kan omlaag door Europese garantie’
Invest-NL: 200 miljoen euro naar durfkapitaalfondsen
41 miljard euro aan startupfinanciering in Europa
Deadline ECSP-vergunning verstreken: de gevolgen voor de crowdfundingmarkt
Twitter
Facebook
Website
LinkedIn
Copyright © 2023 Investeerders.nl.
You are receiving this email because you opted in via our website.






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Investeerders.nl · Molensteyn 60-B · De Meern, Utrecht 3454 PT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp