En 7 tips om inbraakvrij de winter door te komen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Independer'
zorgverzekering
autoverzekering
woonverzekering
vergelijk energie
Beste meneer/mevrouw,
Als volwassene krijg je schade aan je gebit na een ongeval niet vergoed uit de basisverzekering. En ook op tandartsverzekeringen zijn deze kosten soms uitgesloten. Bij Independer krijg je daarom al jaren een Tandongevallen-verzekering cadeau. Gratis en voor niets, als je via ons overstapt naar een andere zorgverzekering. Wegens succes weer een jaar verlengd!
Aanvullende zorgverzekering nodig? Begin op tijd!
Aanvullende zorgverzekering nodig? Begin op tijd!
Tot en met 31 december heeft iedereen weer de tijd om zijn zorgverzekering voor 2020 te regelen. Maar heb je een uitgebreide verzekering nodig, voor bijvoorbeeld de tandarts of fysio? Begin dan zo snel mogelijk met vergelijken. Sommige verzekeraars bepalen namelijk pas na het beantwoorden van medische vragen of ze je accepteren. Dat kan soms een paar weken duren. Meer weten?
Je energierekening verandert, ook met een vast contract
Je energierekening verandert, ook met een vast contract
Vanaf 1 januari verandert het bedrag dat je aan je energieleverancier betaalt. Ook als je de energieprijzen voor een jaar of langer hebt vastgezet. De reden is een verandering in o.a. de energiebelasting. Benieuwd wat dit voor jou betekent?
Inbraakvrij de winter door: 7 tips van Independer
Inbraakvrij de winter door: 7 tips van Independer

De komende maanden is het pas laat licht en al vroeg weer donker. Ideaal voor inbrekers!  Inbraak in je huis 100% voorkomen is lastig. Maar met onze tips maak je het ze in ieder geval zo moeilijk mogelijk. En voor het geval dat … Check nog even je inboedel- en opstalverzekering.

Vraag van de maand
Vraag van de maand
De premie van mijn collectieve zorgverzekering gaat omlaag, maar toch ga ik meer betalen. Hoe kan dat? Onze zorgexpert Ditta geeft je het antwoord. Een tipje van de sluier: korting op je verzekering lijkt vaak mooier dan het is.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
hulp en advies
klantenservice
Stel ook je vraag aan ons via:
Je ontvangt deze e-mail omdat je bent aangemeld voor de Independer Nieuwsbrief. Wil je dit soort e-mails niet meer ontvangen? Dan kun je je hier uitschrijven.

Lees meer over ons e-mailbeleid en hoe we omgaan met je privacy.

Independer.nl N.V., Celebeslaan 2, 1217 GV Hilversum. KvKnr 34117387. AFM-verg.nr. 12012777 | © Independer 1999- 2019
Advertisement