Kennisbanken E-installatie
Online versie
Collectieve ht-warmtepomp voor 48 huurappartementen
Woningcorporatie Wonen Limburg liet in september 2020 in één dag de collectieve cv-ketel van een bestaand wooncomplex vervangen door een tweestaps hoge-temperatuurwarmtepomp. 
Lees verder >
Prijskloof groene waterstof en aardgas in 2030 gedicht  
Hoewel groene waterstof op dit moment nog niet concurrerend is, voorzien analisten van ABN AMRO dat de prijskloof tussen aardgas en waterstof steeds kleiner wordt.   
Lees verder >
Vraag installateurs over pv-installaties met eos: Hoe kom ik aan de benodigde kennis?
Steeds meer VvE’s en woningcorporaties laten op hun panden een pv-systeem in combinatie met een energieopslagsysteem installeren. 
Lees verder >
Gelijkstroom: wat zijn de uitdagingen?
Langzaam maar zeker neemt het aantal projecten op gelijkstroom toe in Nederland. En er staan daarnaast steeds meer DC-projecten op de planning. 
Lees verder >
Deel 8 van NEN 1010:2020 – Energie-efficiëntie
Het nieuwe deel 8 van NEN 1010:2020 behandelt het thema energie-efficiëntie.  Dit deel is aan NEN 1010 toegevoegd omdat de energietransitie een steeds belangrijker onderwerp wordt. 
Lees verder >
Meer artikelen
Partnernieuws
Ledstrips zijn het antwoord op veel verlichtingsvragen
Een ledstrip onder de badrand, aan de gevel, of in een traptrede monteren: waarom niet? De ledstrip kan naadloos hoeken om, vanuit een hoek belichten, direct of diffuus verlichten – in elke gewenste lichtkleur en lichtsterkte - en ook in vochtige ruimtes uitstekend presteren. 
Lees verder >
Blog
Kies voor veiligheid: temperatuurspecificatie onmisbaar bij (grotere) pv-installaties
De opkomst en groei van pv-installaties gaat gepaard met een leercurve waarbij het kennisniveau regelmatig tekortschiet en zich onveilige situaties kunnen voordoen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
6 tips voor online klantenwerving
Het is voor bedrijven steeds belangrijker om online actief te zijn. Bijvoorbeeld via je eigen website en social media, maar ook via lead platforms. Download direct de whitepaper met 6 tips hoe je als installatiebedrijf online nieuwe klanten vergaart.
Whitepaper
Elektrische voertuigen opladen
De snelgroeiende markt voor elektrische voertuigen (EV’s) vereist een overeenkomstige infrastructuur voor het opladen van de accu’s.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright