ELF Voetbal nieuwsbrief van 16-03-2022
Comebacks in het voetbal: van Arjen Robben tot Johan Cruijff

Tom Brady kondigde deze week zijn terugkeer aan bij de Tampa Bay Buccaneers. De American Football legende kan het veld nog niet missen. Brady was afgelopen weekend nog aanwezig bij Manchester United - Tottenham Hotspur. Misschien dat de masterclass van Cristiano Ronaldo hem wel heeft geïnspireerd. Dat sporters uit hun pensioen komen is overigens niks nieuws. Ook in het voetbal gebeurde dat reeds meermaals. We zetten er een paar op een rijtje


lees verder
Deze ELF spelers hebben in 2022 het beste doelpunten-per-minuut ratio

Het einde van het seizoen nadert, maar het kalenderjaar is pas net van start. Welke goalgetters zijn in 2022 het beste uit de startblokken geschoten. Deze elf spelers, die dit seizoen al negen of meer duels speelden, hadden de minste minuten nodig per doelpunt.  

lees verder
Bloedstollende ontknoping in de Keuken Kampioen Divisie

Met nog acht speelrondes te gaan zijn acht teams nog in de race voor promotie naar de Eredivisie. FC Emmen, FC Volendam, Excelsior en FC Eindhoven lijken te strijden om directe promotie. Roda JC, ADO Den Haag, NAC Breda en De Graafschap lijken zich op te mogen maken voor de playoffs. Wie heeft de langste adem. We zoomen in op de laatste hordes. Disclaimer: Jong Ajax is voor deze lijst niet meegenomen. Jong Ajax kan namelijk niet promoveren. Hierdoor worden ze aan het eind van het seizoen weggestreept. De Graafschap schuift hierdoor een plekje omhoog

lees verder
Ongeslagen of juist doelpuntloos: De beste en slechtste series van Nederlandse teams in 2022

Welke Nederlandse teams verloren nog niet in 2022? En welk elftal heeft sinds de jaarwisseling opeens het maken van doelpunten verleerd? ELF Voetbal zocht het uit in dit overzicht.

lees verder
ELF Voetbal nummer 3 is uit: met Edson Álvarez, Denzel Dumfries, Dani de Wit en de vier van OFI Kreta

Voor Nederlanders is veiligheid zo vanzelfsprekend dat ze vergeten wat een privilege het is. Daarop wees Edson Álvarez ons tijdens zijn lofzang op ons land. In de nieuwe editie van ELF Voetbal komt de middenvelder van Ajax uitgebreid aan het woord. Daarin ook interviews met Denzel Dumfries van Internazionale, AZ's nummer 10 Dani de Wit, Vitesse-aanvaller Nikolai Baden Frederiksen en oud-PSV'er DaMarcus Beasley.

lees verder
Extra dikke 10 Jaar PANNA! Special is uit: boordevol top 10's en tip 10's en mét OBZ

Confetti, slingers, ballonnen en vlaggetjes. Het is feest bij PANNA! We bestaan tien jaar en daarom maakten we een speciale editie. Bovendien een extra dikke editie. Onze 10 Jaar PANNA! Special is vanaf nu verkrijgbaar! Een nummer boordevol top 10's en tip 10's! We gingen een potje Tienen tegen Bankzitter Raoul, vroegen Vivianne Miedema om haar tien scoortips en namen met de boys van OBZ (van de hit Kachel!) zelfs een heus verjaardagslied op! En dat is nog maar een kleine greep uit de onderwerpen.

lees verder
Benzema en Immobile openen inhaaljacht op koploper Lewandowski in ESM Gouden Schoen ranking

Zou het dan toch? Karim Benzema en Ciro Immobile lijken de jacht op koploper Robert Lewandowski te hebben geopend in de race om de eindzege in het klassement van de ESM Gouden Schoen. Waar beide aanvallers maandagavond doel troffen en de Franse spits zijn achterstand verkleinde, hebben beide spitsen ook nog eens vier speeldagen extra om uiteindelijk de Europees topscorer van het jaar te worden.

lees verder
Overzicht: De transfervrije spelers waar FC Barcelona op aast

De financiële status bij FC Barcelona is al een tijdje niet stabiel. Toch moet het sportief beter bij de club van Xavi waardoor er nu al volop gezocht wordt naar versterkingen. De oplossing? Transfervrije spelers. Deze vier spelers met een aflopend contract zijn dicht bij een overstap naar de Spaanse competitie.

lees verder
Interview Ajax-steunpilaar Edson Álvarez: "In het leven is familie het allerbelangrijkst"

Bij zijn komst deden mensen lacherig over de vele posities die hij bekleedde in eigen land, maar inmiddels heeft Edson Álvarez alle criticasters de mond gesnoerd. Wel kende de weg naar de top ups-and-downs, op persoonlijk en professioneel vlak. "Je moet je nooit groter voordoen dan je bent."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion09-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
JRM Reizen
 
Manchester City - Liverpool FC09-04-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Everton FC - Manchester United09-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers09-04-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Hertha BSC - FC Union Berlin09-04-2022
Voetbaltrips.com
Number 1 Voetbalreizen
 
Bekijk alle voetbalreizen