Bekijk de online versieNieuwsbrief niet (goed) weergegeven? Bekijk de online versie.

 

|
Enphasenieuwsbriefnov aangepast formaat 468x60
Thema: Comfortabel leven en domotica

De drempel voor domotica-oplossingen werd een stuk lager met de introductie van de Nest-thermostaat en de Philips Hue-lamp. Ook minder gefortuneerde huishoudens konden opeens het gemak ervaren van comfortabele temperaturen en eenvoudig aan te passen verlichting. Een stapje verder zijn digital assistants, zoals Amazon Echo en Google Home. Deze slimme speakers kunnen spraakcommando's verwerken om audio, video en andere huishoudelijke apparaten te bedienen. Welke kant gaat het op met domotica en the internet of things? 

 
LivingColors-and-LightStrips-TV-Lifestyle
Winled: nieuw licht op de zaak

                                    (advertorial)

Maak kennis met de ledverlichting van WinLed: optimaal licht met armaturen van hoge kwaliteit en een hoge lichtopbrengst. Gefabriceerd in Nederland, voorzien van Nederlandse componenten: betrouwbaar en duurzaam. Vier series speciaal ontwikkeld voor bedrijfsmatige toepassingen: lijnverlichting, highbays, buitenverlichting en kantoorverlichting.

 



 

 

Winled-beeld lijnverlichting2
'Niet slopen, maar oogsten om te hergebruiken'

Staande op de parkeerplaats van Energa Elektra bij zijn elektrische auto droomt directeur Jack Kusters (57) hardop van een circulair gebouwd bedrijfspand. Het zou tevens dienst moeten doen als uithangbord naar klanten voor zijn ideaal: een Cradle to Cradle-wereld (C2C) waarin je een gebouw niet sloopt, maar de onderdelen 'oogst' om weer her te gebruiken. 'Venlo profileert zich internationaal als de C2C-hoofdstad van Europa en als elektrotechnisch bedrijf dingen wij de laatste tijd regelmatig mee op zogenoemde C2C-aanbestedingen.'

PKOinterview
Nauwkeurigheid gecombineerd met precisie

                                    (advertorial)

De nieuwe industriële BradyPrinter i7100 is een betrouwbare, uiterst nauwkeurige labelprinter voor intensief gebruik, waarmee u snel een uitgebreid assortiment kwalitatieve identificatiematerialen voor verschillende toepassingen kunt printen, waaronder labels voor kabels, printplaten en componenten. Ontdek de nieuwe printer

 

 

Brady-WBAN-400x400-i7000(EN)
En verder in dit nummer:

• Installateur ontmoet klant in digitale badkamer
• Stembediening krijgt centrale rol in smart homes
• Integraal naar energieneutraal

Wat zijn de nieuwe voorschriften en welke wijzigingen zijn er in IEC 60364-4-42?

                                    (advertorial)

IEC 60364 en NEN1010 adviseren nu vlamboogdetectiecomponenten. Om de consequenties van de veranderingen te kunnen inschatten, kunt u hier gratis de whitepaper 'Richtlijn bij de internationale norm' downloaden.

Newsletter image 20.11. 3-f
E&I is een uitgave van