cashcowdaily
  Amundi kiest voor meer in Amerika
Amundi heeft de blootstelling aan Amerikaanse aandelen verhoogd, ten koste van de aandelenmarkten in de Europa en Japan. De charttechnische positie lijkt wat anders te zeggen dan Amundi.
cashcowreadmore.jpg
 
AEX doet even niets
Een doorbraak van de AEX (528,04) door de 530 is geen garantie voor een nieuwe opgaande beweging, maar het is wel een positief signaal.
cashcowreadmore.jpg
Kospi daalt extra sterk door handelsoorlog
Azië staat volledig in het teken van de verscherping van de handelsoorlog tussen China en Japan. Vooral de Kospi moet het ontgelden met een verlies van 1,40%.
cashcowreadmore.jpg
Nico Klene (ABN Amro): ‘Minder perspectief dollar’
De euro/dollar beweegt al geruime tijd boven 1,20. Nico Klene, econoom bij ABN Amro: “We gingen er al enige tijd van uit dat euro volgend jaar sterker zal worden."
cashcowreadmore.jpg
‘Blockchain net zo revolutionair als internet’
Volgens David Knutson, head of credit research Americas bij Schroders, kan Blockchain net zo ontwrichtend en veelbetekenend worden als het internet.
cashcowreadmore.jpg
Commodities: kies agricultuur, aluminium en mais
Niet alle commodities zijn even aantrekkelijk om in de beleggen. Cacao heeft beleggers niets te bieden, maar koffie biedt een charttechnische potentie van 45,1%.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
"Afgelopen 22 februari publiceerde het Duitse Henkel, opgericht in 1876 en onder andere bekend van Fa, Schwarzkopf, Pritt en Persil, de kwartaal- en jaarcijfers. De vorig jaar behaalde omzet en winst waren de hoogste ooit. " - Martine Hafkamp, Fintessa Vermogensbeheer