Complete autovakantie door New England
Ga mee op avontuur en ontdek New England's Big Five! Vuurtorens, covered bridges, witte kerkjes en witte huizen met groene luiken, barns (ofwel boerenschuren) en de Shaker-gemeenschap; New England heeft zoveel te bieden en de natuur is onwijs divers. Acadia National Park is ruig en indrukwekkend. Deze reis neemt je in een efficiënt en relaxed tempo mee naar alle hoogtepunten van New England. Verrassend en compleet!
Bekijk deze reis hier!
Betoverende locaties in New England
Acadia National Park - Bar Harbor
Acadia National Park, waar de Atlantische Oceaan de ruige kustlijnen van Maine ontmoet. Deze prachtige locatie biedt meer dan alleen een adembenemend uitzicht; het is een paradijs voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Geniet van wandelen, fietsen, kajakken, of neem de schilderachtige Park Loop Road voor een onvergetelijke rit. Bar Harbor, de toegangspoort tot het park, is een charmante kuststad waar je kunt ontspannen na een dag vol avontuur.
Martha’s Vineyard
Een bezoek aan Martha’s Vineyard mag niet ontbreken tijdens je reis door New England. Deze idyllische eilandbestemming staat bekend om zijn uitgestrekte stranden, historische vuurtorens en een ontspannen levensstijl. Ontdek de unieke karakter van de verschillende stadjes op het eiland, van de kleurrijke gingerbread cottages in Oak Bluffs tot de stijlvolle boetieks en restaurants in Edgartown.
Bekijk & Boek hier onze Complete autovakantie door New England
Verblijf in iconische accommodaties
Trapp Family Lodge
Verblijf in de Trapp Family Lodge, een charmant stukje Oostenrijk midden in Vermont. Deze lodge, bekend van de beroemde film "The Sound of Music", biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en bossen. Geniet van de Europese gastvrijheid, verken de uitgestrekte wandelpaden of proef de ambachtelijke bieren van de eigen brouwerij.


Meer informatie
Cliff House Maine
Gelegen op de kliffen boven de Atlantische Oceaan, biedt Cliff House Maine een adembenemend uitzicht en een ongeëvenaarde luxe ervaring. Dit historische resort combineert moderne elegantie met de ruwe schoonheid van New England's kustlijn. Ontspan in de spa, geniet van heerlijke gerechten in de restaurants van het hotel, of ontdek de nabijgelegen vuurtorens en stranden.


Meer informatie
De beste periode voor een bezoek aan New England
De ideale tijd om New England te bezoeken is tijdens de Indian Summer, wanneer de bossen zich tooien in spectaculaire herfstkleuren. September en oktober zijn perfect voor het bewonderen van de veranderende bladeren, vooral in gebieden als Acadia National Park en de Green Mountains van Vermont.

Daarnaast biedt de periode rond Halloween een unieke kans om de lokale festiviteiten en tradities te ervaren. Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis en de griezelige sfeer van New England tijdens deze betoverende tijd van het jaar.

Kortom, de beste periode om New England te bezoeken is tussen september en oktober.
Meer informatie over deze reis
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.