Praat mee over de toekomst van het wegtransport! Bekijk deze email in uw browser.

Registratie is open!


Kiest u voor ethanol, waterstof of elektrificeren, er is nog veel werk aan de winkel op weg naar zero-emissie wegtransport. Ondanks dat er een flinke versnelling gaande lijkt sinds 2023, zijn we er nog niet. Als sector zetten we de volgende stappen in deze transitie tijdens Congres Zero-emissie Wegtransport op 19 september in Mereveld in Utrecht.
 
   
 

De eerste sprekers

Er wordt een sterk dagprogramma neergezet met een diversiteit aan sprekers en sessies. Van panelgesprekken, tot interviews, presentaties en uiteraard verschillende netwerkmomenten. Ontmoet de eerste sprekers:
Jan Schouten
Volvo Trucks NL
Johnny Nijenhuis
eTrux Energy
Jeroen van Wensen
DFDS Logistics
Wim Roks
Simon Loos

Bekijk het volledige programma.
Sluit u aan! 

Wilt u uw organisatie in de schijnwerpers zetten? Word partner van het Congres Zero-Emissie Wegtransport en presenteer uw bedrijf aan een toegewijd publiek. Profiteer van zichtbaarheid in alle communicatie omtrent het congres, prominente aanwezigheid op het evenement zelf en een eigen stand! Informeer vrijblijvend naar de  diverse partnermogelijkheden
 
Thema: op weg naar nul
 
Met de groeiende druk om de CO2-uitstoot te verminderen, staan vrachtvervoerders voor een grote uitdaging. Ondanks dat er sinds dit jaar een flinke versnelling gaande lijkt, zijn we er nog niet. De sector dient rekening te houden met oplaadtijden van elektrische trucks, maar ook blijven alternatieve brandstoffen cruciaal. Zet als sector de volgende stap in het zero-emissie wegtransport. Bekijk het  programma.
 
Met vriendelijke groet,


Zoey Leigh Hendrickx
Project- en programmamanager
zoey.hendrickx@nt.nl
+31 (0)6 186 830 95
Partners

 

​​​​


Organisatie
​​​​​​

​​​​​​Congres Zero-emissie Wegtransport wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport en  een uitgave van ProMedia Group. 
ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Nedereland


 
Volg Congres Zero-emissie Wegtransport nu op LinkedIn