Veure aquest correu al teu navegador | Edició online 1-5 de febrer
logo_generalitat.png logo_cftv.png
alerta.png

Connecta't a l'edició online del Mercat de Clermont-Ferrand 2021

Connecta't a l'edició online del Mercat de Clermont-Ferrand 2021 Lloc:  Clermont-Ferrand, França
Dates:  01 de Febrer - 05 de Febrer de 2021
Data límit: 31 de Gener de 2021

El Mercat de Curtmetratges de Clermont-Ferrand tindrà lloc completament en línia de l’1 al 5 de febrer de 2021. Se celebrarà a través de la plataforma Shortfilmwire.com desenvolupada amb el propòsit d’acollir la part de festival i de mercat i amb la finalitat d’esdevenir una plataforma professional de referència del curtmetratge. La plataforma Shortfilmwire.com que es troba en l’etapa final de desenvolupament s’estructurarà de la següent manera:

Plataforma

  • Forum: Accés al programa oficial de indústria amb taules rodones i activitats de networking amb un xat online.
  • Agora: Paral·lelament a Forum, trobem Agora on presentacions i debats en directe des d'aquesta sala virtual.
  • Lounge: Espai de reunions en línia a mode de sala virtual on tindrà lloc l’obertura del Mercat i també les sessions Meet & Greet on poder conèixer els professionals acreditats.

Continguts

  • Accés a la selecció oficial de l’edició d’enguany del festival: La plataforma permet el visionat dels curts i la creació de llistes de reproducció i accés al contacte de vendes, direcció i producció dels films.
  • Programes de mercat:A mode de Market Screening es permet l’accés a les produccions més noves presentades en exclusiva pels organismes promocionals que assisteixen al mercat.
  • Euro Connection: El fòrum de coproducció Euro Connection es trasllada a la plataforma on es podrà revisar els projectes, perfils de directors/es i productors/es, accedir als pitchings dels projectes seleccionats i enviar les vostres sol·licituds de reunió amb els projectes participants.
  • Catàleg del mercat: Accés a un catàleg de més de 8.000 títols recents registrats al Mercat de Curtmetratges 2021, per a programadors i compradors.

Participa!

La subscripció al servei Shortfilmwire + substituirà l’antiga acreditació (60€). Reservat als participants professionals, us permetrà accedir a la plataforma del mercat  i accedir als esdeveniments en línia i oportunitats de networking amb els altres participants del sector.

La subscripció a Shortfilmwire + proporciona accés a les eines i al contingut que durant un període de 12 mesos.

IMPORTANT: Un cop us hagueu acreditat, envieu-nos la vostra informació a través del següent FORMULARI per tal de poder aparèixer als diferents materials promocionals, abans del proper dijous 28 de gener.

No dubteu en contactar-nos a joan.ruizg@gencat.cat per qualsevol necessitat.



www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
followus.pngfacebook.png  twitter.png  instagram.png
logo_footer.png
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals · Passatge de la Banca 1-3 · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain