View this email in your browser


HET IS VRIJDAG!


Tijd voor de Weekafsluiting met korte nieuwtjes, een overzicht van de week & vacatures.

Nieuws en tips zijn welkom via ons online formulier.

 

Klik hier voor de nieuwste game industrie jobs

KORT NIEUWS

Nixxes brengt Ghost of Tsushima naar PC


Ghost of Tsushima van Sucker Punch is uit op PC. Het zal een niet al te grote verrassing zijn dat de Ghost of Tsushima Director's Cut PC-versie door Utrechtse port-expert Nixxes is ontwikkeld. Sinds ze onderdeel uitmaken van Sony Worldwide Studios hebben ze verschillende PlayStation titels naar PC gebracht, waaronder Horizon Forbidden West. De Ghost of Tsushima Director's Cut is verkrijgbaar op Steam en in de Epic Game Store.

 

Bekende namen bij Game Dev Heroes nominaties


Game Dev Heroes wil de mensen achter de schermen van de game industrie voor het voetlicht brengen. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt tijdens Develop in Brighton. De nominaties zijn bekend en we zagen een aantal bekende namen. Freelance narrative designer Bertine van Hövell maat kans op de Writing + Narrative award. Anne van der Zanden, Senior Community Manager bij Guerrilla is genomineerd in de categorie Community.
 

Tim Hengeveld brengt mini point and click adventure uit


Tim Hengeveld maakt onder de naam Hedgefield illustraties en games. Coyote: An Old West Vignette is een mini point and click adventure met een sheriff in de hoofdrol. De game heeft ongeveer een kwartier gameplay en is gratis te downloaden op Steam.

 

Aanmeldingen Courage Cologne open tot 16 juni


Courage Cologne werkt dit jaar wederom samen met Devcom: de showcase is onderdeel van de Devcom Developer Night op 20 augustus. Aanmelden van je game is mogelijk tot 16 juni. Mensen die als bezoeker langs willen komen, kunnen zich aanmelden voor de wachtlijst, zodra er kaarten beschikbaar zijn krijg je dan bericht.

 

TRAILERTIJD
 

Voor het eerst kunnen spelers online aan de slag met Schim van Ewoud van der Werf en Nils Slijkerman. De gratis demo is te downloaden op Steam als onderdeel van hun Next Fest.
Ook voor Grunn van Sokpop/Tom van den Boogaart is er een gratis demo beschikbaar op Steam. Speler hebben tot maandag de tijd om de klus te klaren.
Belgische developer Rablo Games neemt met Necro Story ook deel aan het Steam Next Fest. De demo van de game is hier te downloaden

Submit je Engelse Micro Mortem op Control 500.



NIEUWSOVERZICHT


Klik op het beeld hieronder om recente artikelen op de Control website te lezen. 

Nederlandse evenementen kan je via de Dutch Game Industry Directory kalender importeren in je eigen agenda.

FLEGA heeft een kalender waarin ook internationale evenementen zijn opgenomen.

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2024 Control Magazine, All rights reserved.
U ontvangt deze e-mail omdat u bent geabonneerd op deze nieuwsbrief. U kunt zich afmelden via de link boven- en onderaan deze mail.

Our mailing address is:
Control Magazine
Esmoreitstraat 1
Amsterdam, 1055 BX
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp